Kidz Event in Kasteel Limbricht

De redactie van papaenmama.nl kreeg een leuke e-mail over een Kidz Event in Kasteel Limbricht. Lees hieronder het persbericht en ga ook een kijkje nemen op het Kidz Event!

Op 12 en 13 mei organiseert Kasteel Limbricht een geheel nieuw evenement,namelijk het evenement KIDZ.

Kinderbeurs KIDZ richt zich op zwangere vrouwen en gezinnen met kinderenvan 0-12 jaar. Het is een tweedaags evenement met allerlei aanbiedersvan producten en diensten gericht op kinderen en hun familie met thema’s zoals kinderfeestjes, kinderkamers, kinderopvang, verzorging, kinderkleding, geboorte-artikelen, kraamzorg, bowentherapie etc.

Op beide dagen is er doorlopend een geheel verzorgd programma op de binnenplaats en in het Kasteel; een kleurwedstrijd, beautysessies op de kapperszolder, voorleessessies voor de peuters, grappige kindervoorstellingen, muzikale en theatrale workshops.

Zaterdag 12 mei staat in het teken van een talentenjacht en scholenwedstrijd en Zondag 13 mei is het de dag van de modellen. Slechts 20 kidz mogen aandeze modellenwedstrijd meedoen. Diegene die wint, mag zich inschrijven bijeen heus modellenbureau en krijgt een volledige fotoshoot als prijs. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen voor de deelnemers.

De voorronde van de talentenjacht vindt plaats op 22 april.

Als je je wilt inschrijven voor één van deze wedstrijden, ga dan naarwww.kidzbeurs.nl voor de voorwaarden en uiteraard welke mooie prijzen er te winnen zijn.

Op het evenement wordt aandacht besteed aan goede doelen: Make a WishNederland en Happy Kidz.

Kidsbeurs in Kasteel Limbricht: DE beurs voor bolle buiken, kleine en grote spruiten.

Voor meer Informatie: www.kidzbeurs.nlContactpersoon Kasteel Limbricht: Marjolein Dammann
Tel. 046-4514444 / Direct: 046-4572808
E: md@kasteellimbricht.eu

Geschreven door