Geschikte kraamcadeautjes voor de baby

Is er een baby geboren in je kennissenkring? Niks is natuurlijk leuker dan op kraamvisite te gaan en de kersverse ouders te feliciteren. Maar wat is nou een leuk en origineel kraamcadeautje? Een kaartje en een knuffel is namelijk zo gewoontjes..

Het geven van leuke kleding is altijd een geslaagd cadeautje. Koop de kleding niet te klein, want baby’s groeien snel. En koop natuurlijk iets wat past bij het geslacht van het kindje. Iets echt meisjes- of jongensachtig. En tegenwoordig kun je altijd een leuke tekst of naam laten drukken op kleding, origineel toch?

Vaak zijn de cadeautjes voor de baby als mensen op kraamvisite gaan, maar denk ook eens aan de ouders. Neem een mooie bos bloemen, een lekkere doos bonbons, of een ontspannen verzorgingsproduct voor de ouders mee. Zo worden zij niet vergeten en maakt het hun slapeloze nachten als kersverse ouder zijnde weer een beetje goed.

Je kunt natuurlijk ook speelgoed voor de baby meenemen, maar houdt er dan wel rekening mee dat deze daar de eerste drie maanden nog geen plezier mee zal beleven. De maanden en jaren die er op volgen des te meer. Een knuffel is dan wel passé, maar toch voor een pasgeborene een geslaagd cadeau. Let er wel op dat de knuffel speciaal gemaakt is voor baby’s en er geen gevaarlijke kleine onderdeeltjes aan zitten. Baby’s stoppen alles in hun mond wat ze tegenkomen, dus kies voor een zachte en veilige knuffel!

Geschreven door