Met onze baby op zonvakantie

Afgelopen najaar zijn wij met onze 10 maanden oude baby op zonvakantie naar Tenerife geweest. Tenerife staat bekend als heerlijk eiland met (bijna) altijd heerlijk weer. Na een druk jaar, huis gekocht, verhuizen en de geboorte van onze kleine, besloten we om er heerlijk met zijn drietjes op uit te gaan.

We vonden goedkope vliegtickets naar Tenerife op de handige vliegticketsite WTC.nl en de keuze was snel gemaakt. Onze vakantiebestemming zou Tenerife worden, even heerlijk genieten met zijn drietjes!

Tenerife
Een prachtig eiland, dat Tenerife, dat zagen we al tijdens onze vlucht. Het is een klein eindje vliegen, maar dit hadden we er voor over. We vonden het wel lastig om met onze pasgeboren baby te gaan vliegen, want we wisten natuurlijk niet hoe ze het zou vinden in een vliegtuig. Gelukkig is de gehele reis goed gegaan en heeft ze slechts een kwartiertje gehuild.

We kozen voor een zonvakantie op het eiland Tenerife,  omdat we een vakantie even helemaal niets wilden doen. We kunnen jullie vertellen, dit is helemaal gelukt! We hadden een hotel waar een crèche was, dus wanneer we een middagje met zijn tweetjes wilden doorbrengen was dit geen probleem.  We hebben heerlijk genoten van het zwembad, het eten, de gastvrije mensen en een middagje geshopt. We kwamen heerlijk bruin en uitgerust terug van onze vakantie, zeker een aanrader dat Tenerife!


Geschreven door