Tips voor bijzondere geboortekaartjes

Meestal zoek je al tijdens de zwangerschap het geboortekaartje uit. Het is al een stukje voorpret natuurlijk! Geboortekaartjes heb je in allerlei soorten en maten. Zo heb je moderne geboortekaartjes, romantische geboortekaartjes, zoete geboortekaartjes en trendy geboortekaartjes, maar ook klassieke geboortekaartjes, geboortekaartjes met foto en unieke geboortekaartjes. Ben je op zoek naar een bijzonder geboortekaartje? Dan zijn dit een aantal leuke suggesties, je kunt er ook voor kiezen om zelf de geboortekaartjes te ontwerpen.

Een bijzonder geboortekaartje waarmee je wat goeds doet:
Jouw kindje krijgt straks alles wat het nodig heeft: veel liefde, een goedeverzorging, een veilig huis, etc. Voor veel kinderen in de wereld ziet het leven er heel anders uit. Het is een mooi idee om met de aankoop van je geboortekaartje ook wat goeds te doen voor kinderen die het niet zo getroffen hebben. Een voorbeeld van bijzonder geboortekaartjes waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat is Unicef. Op de website kan je talloze mooie kaarten uitzoeken. Een ander voorbeeld is Baby’s voor Baby’s van Plan. Daar gaat de winst van de geboortekaartjes naar kinderen in India. Naast het feit dat deze geboortekaartjes een goed doel steunen, zijn de geboortekaartjes ook nog uniek en bijzonder.

Bijzondere geboortekaartjes in een bijzondere vorm:
Een geboortekaartje kan je natuurlijk op papier laten drukken, maar is het niet veel leuker om er iets bijzonders en unieks van te maken? Heb je wel eens aan de volgende mogelijkheden gedacht bij het uitzoeken van een geboortekaartje?
– Een geboortekaartje op een baby T-shirt laten drukken
– Een uniek geboortekaartje als puzzel laten maken
– Een geboortekaartje als flessenpost
– Een 3D geboortekaartje, bijzonder en uniek
– Een geboortekaartje als frisbee
– Een geboortekaartje geprint op stof
– Een geboortekaartje op een tegeltje
–  Geboortekaartjes die verkleuren in de zon

Bijzondere geboortekaartjes op papier
Ook gedrukte geboortekaartjes kunnen heel bijzonder zijn. Je hebt geboortekaartjes die op een bijzondere manier zijn gevouwen, bijvoorbeeld als een harmonica. Ook zijn er pop-up geboortekaartjes, waarbij er een stuk van de kaart uitgesprongen komt na opening. Je hebt geboortekaartjes met een muziekje. Heb je wel eens aan een geboortekaartje in een bijzondere vorm gedacht? Natuurlijk hoeft een geboortekaartje niet vierkant of rechthoekig te zijn. Denk ook eens aan rond, diamantvormig, ovaal of in de vorm van een dier of ander figuur. Zo maak je een geboortekaartje bijzonder en geef je er een unieke draai aan.

Zelf een bijzonder geboortekaartje ontwerpen
Bij veel websites kun je tegenwoordig zelf een ontwerp uploaden voor een geboortekaartje. Je kunt je eigen bijzondere geboortekaartje dus vanaf het begin creëren. Je kunt werken met foto’s (een collage bijvoorbeeld), zelf schilderen, tekenen, of op de computer ontwerpen. Zo maak je het geboortekaartje heel persoonlijk uniek. Ben je echt creatief,dan kan je de geboortekaartjes helemaal zelf maken. Je kunt lint gebruiken,borduren, vouwen, het maakt niet uit. Elk geboortekaartje zal uniek en bijzonder zijn, vooral omdat jij de geboortekaartjes zelf hebt ontworpen.

 

Gerelateerde artikelen.

Meer artikelen over Tips voor bijzondere geboortekaartjes en artikelen die in de zelfde categorie geschreven zijn als Tips voor bijzondere geboortekaartjes.