Baby krijgt last van de oortjes in het vliegtuig? Tips voor baby in het vliegtuig.

Net als volwassenen kunnen baby’s last krijgen van hun oortjes tijdens het landen en opstijgen. Ze gaan dan vaak huilen. Helaas kunnen ze nog niet vertellen wat er aan de hand is en kan je het kind niet uitleggen dat bijvoorbeeld slikken kan helpen om de pijn te verlichten.

Wanneer je baby last krijgt van de oortjes in het vliegtuig, kun je er het beste voor zorgen dat baby iets heeft om op te sabbelen, zoals een fopspeen of een flesje. Het prettige is het als je een vlucht kan kiezen zonder overstap, zodat je maar één keer hoeft op te stijgen en te landen. Dit zijn namelijk de momenten dat de baby last kan krijgen van de oortjes in het vliegtuig. Tevens wordt de de totale reistijd meestal ook aanzienlijk verkort bij een rechtstreekse vlucht, wat ook fijn is als je met een baby vliegt.

Terug naar het artikel over: Vliegen met een baby

Gerelateerde artikelen.

Meer artikelen over Baby krijgt last van de oortjes in het vliegtuig? Tips voor baby in het vliegtuig. en artikelen die in de zelfde categorie geschreven zijn als Baby krijgt last van de oortjes in het vliegtuig? Tips voor baby in het vliegtuig..