De kinderwagen mee in het vliegtuig

Natuurlijk moet er ook een kinderwagen mee als je vliegt met een baby. Soms kan een opgevouwen kinderwagen of buggy mee in het ruim van het vliegtuig, maar als daar geen plaats voor is kan je deze inchecken bij de balie. De kinderwagen gaat dan het ruim in.

Een kleine kinderwagen mag je meestal meenemen tot aan de gate. Bij de gate moet je de kinderwagen vervolgens achterlaten, deze wordt dan door personeel in het ruim van het vliegtuig geplaatst. Je krijgt bij de incheckbalie een bagagelabel welke om de kinderwagen bevestigd wordt.

Heb je een grote kinderwagen die je mee wilt nemen in het vliegtuig? Een grote kinderwagen mee in het vliegtuig nemen gaat meestal niet. Een grote kinderwagen zal bijna in alle gevallen ingecheckt moeten worden. Houdt hier vooraf rekening mee en zorg dat je een alternatief vervoersmiddel hebt voor je kind op de luchthaven.

Terug naar het artikel over: Vliegen met een baby

Gerelateerde artikelen.

Meer artikelen over De kinderwagen mee in het vliegtuig en artikelen die in de zelfde categorie geschreven zijn als De kinderwagen mee in het vliegtuig.