Dagje uit in de winter

Een dagje uit in de winter met de kinderen kan erg leuk zijn. Veel mensen denken dat je in de winter niet echt veel keuze hebt voor een dagje uit. Echter zijn er genoeg mogelijkheden voor een dagje uit in de winter! Ga er eens gezellig op uit met de familie in de winter. Je hebt de keuze uit ontzettend veel leuke dagjes uit in de winter. Denk aan pretparken, dierentuinen of kies voor een echt winteruitje en ga schaatsen met het hele gezin! Wij vertellen u de mogelijkheden voor een leuk dagje uit in de winter.

Winterpret

Je hoeft niet op wintersport te gaan om te kunnen genieten van sneeuw en vorst. Zo kun je ook in Nederland op veel plaatsen schaatsen, skiën en snowboarden. Dit is natuurlijk het perfecte uitje voor een dagje weg tijdens de winter. Er zijn in Nederland aardig wat indoor-skipistes, zo is er altijd wel een indoor-skipiste bij jou in de buurt!

Daarnaast zijn er in de winter op veel plaatsen schaatsbanen te vinden. Zo vind je in diverse steden rond de kerstperiode mobiele schaatsbanen. Hier kunnen de kinderen heerlijk genieten van de ijspret. Onder het genot van een warme chocomelk met slagroom is dit winterse uitje helemaal geslaagd!

Kerstmarkten

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar. Rondom de kerstperiode zijn er dan ook veel kerstmarkten in Nederland te bezoeken. Maar ook in België en Duitsland vind je de gezelligste kerstmarkten. Een kerstmarkt bezoeken met het hele gezin is dan ook een echte aanrader. Wanneer je een kerstmarkt bezoekt

Winterse pretparken

Daarnaast zijn er diverse pretparken die tijdens de winterperiode hun pretpark omtoveren tot een echt winterparadijs. Denk bijvoorbeeld aan de Winter Efteling. Alles is dan gezellig aangekleed en er hangt een gezellige sfeer. Tijdens een dagje uit in de winter naar de Winter Efteling kunnen de kinderen optimaal genieten!

Geschreven door