Heerlijk avondje is gekomen!

Het is weer 5 december, heerlijk avondje is gekomen! De datum 5 december wil zeggen dat het Sinterklaas feest weer voor de deur staat in combinatie met pakjesavond. Waar vieren jullie vanavond of komend weekend het Sinterklaas feest?

De Nederlandse traditie op 5 december doet jaarlijks vele kinderhartjes sneller kloppen. Sinterklaas is weer jarig dus dat betekent feest met cadeautjes! Veel kinderen kijken wekenlang uit naar het heerlijke avondje en nu is het ein-de-lijk zo ver! Het heerlijk avondje is gekomen, het avondje van Sinterklaas!

Pakjesavond met de familie
Veel gezinnen vieren jaarlijks traditioneel Sinterklaas door op 5 december met de gehele familie pakjesavond te vieren. De gehele kamer ligt vaak bezaaid met cadeautjes waar verschillende naamstickers op te zien zijn. Ook ligt vaak overal snoepgoed en pepernoten gestrooid door de kamer. Pakjesavond is een heerlijk avondje waar veel gezinnen jaarlijks van genieten en veel kindertjes hartstochtelijk ‘DANKU SINTERKLAASJE’ door de schoorsteen roepen. Heerlijk toch, zoveel gelukkig kinderhartjes?

Ook aan snoepgoed en lekkers geen gebrek op dit heerlijk avondje. Ben jij nog op zoek naar lekkernijen? Bak dan samen met je kinderen heerlijke sinterklaaslekkernijen om op te smullen tijdens pakjesavond!

Wij van papaenmama.nl wensen jou en je kinderen een heerlijk Sinterklaas avondje!

Geschreven door