Leuke pretparken voor kinderen

Een dagje naar het pretpark met het hele gezin. Er zijn heel veel leuke pretparken in Nederland te vinden, velen ook leeftijdgericht. Hier staat een overzicht met een aantal leuke pretparken in Nederland om een dagje door te brengen met het hele gezin.

De Efteling blijft natuurlijk een van de populairste pretparken van Nederland. De Efteling is het park waar sprookjes tot leven komen en er voor elke leeftijd wel iets te doen is. De Efteling is vier seizoenen per jaar geopend en heeft naast attracties ook verschillende shows die je kunt bezoeken.

Toverland Sevenum, het park waar de snelste en hoogste houten achtbaan van heel Nederland staat. Toverland heeft zowel binnen als buiten attracties en achtbanen voor het hele gezin. Toverland is gericht op de wat jongere kinderen, maar ook oudere kinderen kunnen zich in Toverland erg goed vermaken!

Walibi Holland, dit park staat natuurlijk bekend om de vele stoere achtbanen. Het park Walibi heeft echter ook familie-attracties en een speciaal kindergedeelte in het park. Het park Walibi geeft ook shows in het park en er is een kinderboerderij aanwezig.

Het familiepretpark Koningin Juliana Toren heeft ruim 60 attracties om je kinderen een hele dag te vermaken. Koningin Juliana Toren is gericht op kinderen en heeft ook voor de allerkleinsten attracties.

Attractiepark Duinrell, geniet een dag met het hele gezin in dit heerlijke pretpark. Bij dit pretpark hoort ook het Tropisch Tikibad, het grootste glijbanencomplex van de Benelux. Ook voor de kleintjes biedt Duinrell genoeg speelplezier!

Meer tips voor de herfstvakantie met je kinderen

 

Gerelateerde artikelen.

Meer artikelen over Leuke pretparken voor kinderen en artikelen die in de zelfde categorie geschreven zijn als Leuke pretparken voor kinderen.