LoveStation22, kleding met passie voor natuur

Ben je op zoek naar kleding voor de avontuurlijke meisjes van 4 tot 12 jaar? Dan ben je bij LoveStation22 aan het juist adres!

LoveStation22 is een kledingmerk die zich richt op avontuurlijke meisjes van 4 tot 12 jaar oud. Ze creëren hippe kleding die ieder meisje als gegoten zit. Het assortiment bestaat uit verschillende jurkjes, topjes, rokjes en alles wat een avontuurlijke meisje in haar kledingkast hoort te hebben. Behalve kleding verkopen ze ook toffe accessoires.

Bijzonder

LoveStation22 is niet zomaar een kledingmerk. LoveStation22 haalt haar inspiratie uit de natuur. Je ziet deze inspiratie dan ook terug in de kleding met verschillende toffe prints. Wat LoveStation22 ook bijzonder maakt is het feit dat alle kleding limited edition is. Op deze manier is jou kind uniek en zal je niet heel het schoolplein in hetzelfde jurkje zien lopen!

Iedere maand is er op LoveStation22 iets nieuws te ontdekken. Er worden regelmatig nieuwe items aan de collectie toegevoegd en sinds 2014 verschijnt er elke maand een nieuw hoofdstuk in  het verhaal ‘Robin’s wonderlijke reis naar LoveStation22’ van de enorm creatieve Madelijne Kool. Het verhaal is uitstekend voor te lezen voor kinderen. Bovendien kunnen de kinderen de ogen uitkijken naar de mooie tekeningen en ook nog van alles leren door de laatste dierenweetjes!

Wereld Natuur Fonds

Door de inspiratie natuur wil LoveStation22 iets terug geven. Zij steunen namelijk het Wereld Natuur Fonds. Met jouw aankoop bij LoveStation22 zorg jij dus voor een betere natuur! Van ieder verkocht kledingstuk gaat er €1,- naar het Wereld Natuur Fonds. Dat is dus een koopje waard!

Win-actie

Wil jij nou voor je dochter een te gek jurkje met bijpassende legging winnen ter waarde van ongeveer €50,-? Maak dan een te gekke, grappige, spontane foto van je dochter met een dier die voor haar heel bijzonder is. Of het nou een slak of een hond is, het maakt ons niet uit! Zien we de liefde voor de dieren terug in de foto? Dan win je het unieke jurkje met bijpassende legging van LoveStation22!

Stuur je foto naar info@papaenmama.nl De winnaar wordt bekend gemaakt via de site www.papaenmama.nl

Actie duurt tot 20 maart 2014.

Geschreven door