Tips voor de herfstvakantie met je kinderen

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Lees hier leuke tips om te doen met je kinderen in de herfstvakantie:

De zomervakantie is nog maar net voorbij en we zitten net weer in het werk-school-ritme. Dit wordt afgewisseld met een heerlijk weekje herfstvakantie. De kinderen weer een weekje thuis en (hopelijk) nog wat aanhoudend lekker najaarsweer. Maar wat kan je met je kinderen gaan doen in de herfstvakantie?

Er zijn gezinnen die nog heerlijk op vakantie gaan. In het najaar naar het buitenland vliegen is vaak wat goedkoper, en daar willen veel gezinnen nog even lekker van profiteren. Echter is dit niet voor iedereen weggelegd, en daarom hebben wij wat leuke tips op een rijtje gezet om je kinderen te vermaken in de herfstvakantie!

Ga bijvoorbeeld een dagje met je kinderen naar het bos. Heerlijk een stukje wandelen en je kinderen bezig houden met een bal en lekker laten rondrennen. Als het wat slechter weer is kan je natuurlijk ook leuk thuis gezelschapspelletjes spelen met je kinderen. Verder zijn natuurlijk alle kinderen dol op pannenkoeken, een leuke bezigheid is dan ook pannenkoeken bakken met je kinderen.

Een dagje lekker erop uit met het hele gezin in de herfstvakantie is ook gezellig. Ga bijvoorbeeld lekker naar een pretpark of dierentuin met de kinderen, of misschien een leuk en ook nog eens leerzaam museum.
Of ga een dagje lekker naar een tropisch zwembad met de kinderen, even het hele zomervakantie gevoel terugkrijgen.

 

Gerelateerde artikelen.

Meer artikelen over Tips voor de herfstvakantie met je kinderen en artikelen die in de zelfde categorie geschreven zijn als Tips voor de herfstvakantie met je kinderen.