Zomerspecial 2014 op papaenmama.nl. Alles over de zomer en je kinderen!

Voor de meeste mensen is het favoriete seizoen weer aangebroken, de zomer! Op 21 juni begint officieel de zomer en dat betekent veel zon en lekker weer! Dat hopen we althans, laten we hopen dat de weergoden het met ons eens zijn dit jaar. De maanden juni, juli en augustus zijn de echte zomermaanden in Nederland maar officieel duurt de zomer tot oktober. Voor ons alle reden om de Zomerspecial weer online te zetten!

In de zomer schijnt vaak de zon en trekken veel Nederlanders er op uit voor leuke dagjes weg met het hele gezin. Ook valt de zomervakantie in de zomer en veel gezinnen zoeken de zon elders op. Dit kan het binnen- of buitenland zijn want steeds meer Nederlanders vieren hun vakantie in eigen land. Dit kan uiteraard een kampeervakantie zijn op een camping, maar ook een bungalowvakantie of zelfs hotelvakantie. Er zijn ontzettend veel accommodaties waar je in Nederland heerlijk kunt genieten van je welverdiende vakantie met het hele gezin!

Datum schoolvakanties 2014

Maar wanneer vallen nou precies de schoolvakanties in 2014? Nederland is ingedeeld in drie verschillende regio’s, namelijk Noord-, Midden-, en Zuid-Nederland. Deze drie regio’s hebben op verschillende tijden vakantie, dit om de verkeersdrukte tijdens de schoolvakanties te beperken. Dit jaar vallen de schoolvakanties voor basisscholen op de volgende data:

Noord-Nederland: 5 juli 2014 t/m 17 augustus 2014
Midden-Nederland: 19 juli 2014 t/m 31 augustus 2014
Zuid-Nederland: 12 juli 2014 t/m 24 augustus 2014

Kinderen in de zomer

De zomer is een heerlijk seizoen, ook voor je kinderen. Je kinderen kunnen heerlijk buitenspelen met hun vriendjes en genieten van het lekkere weer. Ook kun je talloze uitstapjes maken met je kinderen, kijk hier voor leuke idee├źn voor een dagje uit met je kinderen. Er zijn talloze leuke pretparken te vinden waar je samen met je kinderen een hele dag plezier kunt hebben. Maar uiteraard is er ook niets mis met een dagje strand of ravotten in het bos!

Gerelateerde artikelen.

Meer artikelen over Zomerspecial 2014 op papaenmama.nl. Alles over de zomer en je kinderen! en artikelen die in de zelfde categorie geschreven zijn als Zomerspecial 2014 op papaenmama.nl. Alles over de zomer en je kinderen!.