Fijne Kerstdagen namens papaenmama.nl!

Het is weer Kerstmis! Heerlijk een paar dagen vrij van werk en even lekker bijkomen van de drukke dagen die jaarlijks aan dit feest vooraf gaan. Genieten met het gezin en familie staat deze dagen centraal, en dat is natuurlijk heerlijk!

Vandaag is de dag die je samen met je gezin begint aan de ontbijttafel. Alle lekkernijen, die gekocht zijn in de dagen ervoor, waarvoor lang in de rij gestaan is en de drukte in de supermarkten getrotseerd, maken het nu weer goed. Een heerlijk kerstmuziekje op de achtergrond en dan samen smullen van het overheerlijke en uitgebreide ontbijt.

Daarna de dag vervolgen met het kijken van de vele kerstfilms die weer op tv vertoond worden. De klassiekers als Home Alone, Scrooge en The Grinch maken vele gezinnen weer aan het lachen tijdens Kerst. Lekker wat hapjes erbij en knus tegen elkaar aan vieren vele gezinnen en families op deze manier Kerstmis.

Als de avond valt worden de kaarsjes aangestoken voor nog meer gezelligheid, en als je buiten snel een rondje wandelt met de hond proef je de sfeer in de huizen om je heen. Overal zie je gezinnen samen aan tafel zitten, lekker wat drinken, lachen en eten. Ook ruik je de vele geuren van verschillend soorten eten wat de families serveren. Een reden om een klein sprintje te trekken met de hond en zo snel mogelijk thuis te kunnen aanschuiven.

Na het eten is het vaak tijd voor cadeautjes! Onder de kerstboom liggen vele felkleurde pakjes waar de kinderen al heel de dag naar kijken. Stiekem kijken welke pakjes voor wie zijn en raden wat er in zit. Nu mogen de pakjes eindelijk geopend worden! Dit zorgt voor veel blije gezichtjes en nog meer gezelligheid tot in de late uurtjes.
En het mooiste is, er is ook altijd nog een 2e Kerstdag!

Kortom; geniet van deze heerlijke dagen samen, papaenmama.nl wenst jullie allemaal hele fijne Kerstdagen!

Geschreven door