Goede voornemens voor het jaar 2013

We zijn alweer halverwege december. De kerstvakantie is bijna begonnen en de feestdagen staan voor de deur. Na Kerstmis hoef je maar een paar keer met je ogen te knipperen en je staat met een glas bubbelende champagne af te tellen naar het nieuwe jaar.

Veel Nederlanders maken jaarlijks een lijstje met goede voornemens die zijn in het nieuwe jaar willen nastreven. Op deze lijstjes staan vaak dingen die best voor de hand liggen. Veel vrouwen willen bijvoorbeeld afvallen in het nieuwe jaar. Vrouwen willen meer gaan sporten en wat kilo’s kwijtraken in het nieuwe jaar, vooral na de drukke feestdagen waar veel versnaperingen vaak voor de hand liggen en eten centraal staat.

Ook worden er vaak financiƫle voornemens gemaakt. Mensen willen vaak minder geld gaan uitgeven in het nieuwe jaar, vooral nu met de economische crisis. Bezuinigen staat bij veel mensen op het lijstje als het gaat om goede voornemens voor 2013.
Verder maken veel mensen het voornemen om in het nieuwe jaar meer ontspanning te zoeken. Vaak maken mensen, naar eigen mening, te weinig tijd vrij voor leuke dingen en tijd samen met familie en vrienden. In het nieuwe jaar willen veel mensen dit veranderen en ontspanning zoeken met vrienden en familie.

Doe jij zelf aan goede voornemens voor het nieuwe jaar? En wat zijn jouw goede voornemens? Reageer dan nu en deel jouw goede voornemens met onze lezers!

Geschreven door