Moederdag 2015

Moederdag komt er weer aan. Deze dag staat in het teken van de moeders. Verwend worden met de leukste moederdagcadeaus en heerlijk genieten. Voor de vaders en de kinderen blijft er een lastige vraag over: ‘Wat geven we nou als Moederdagcadeau?

Wanneer is het Moederdag?

Moederdag valt op de tweede zondag van mei. Dit jaar wil dat dus zeggen dat Moederdag valt op 10 mei 2015. Het wordt nu dus wel tijd om is te gaan kijken voor een leuk Moederdagcadeau. We zetten hier wat leuke ideetjes op een rijtje die je inspiratie kunnen geven.

Moederdagcadeau

Het blijft lastig om een leuk en toch beetje origineel Moederdagcadeau te geven. Wij zijn daarom gaan kijken en zijn met het volgende lijstje gekomen die je kunnen helpen. Het Moederdagcadeau kan door de vader gehaald worden in het geval van te jonge kinderen. De kinderen kunnen het cadeau dan aan de moeder geven.

  • 3d gipsafdruk of 3d handje/ voetje van je baby. Door middel van gips kan het voetje of handje van je baby voor eeuwig bewaard blijven. Je kunt deze in zijn geheel in het gips zetten of een afdruk maken van zijn voetje of handje. Er leuk om te combineren met een afdruk van je eigen hand of voet. Zo heb je een leuk cadeau voor Moederdag namens je kindje!
  • Een romper voor je baby met een leuke tekst: ‘ik (hartje) mama’.
  • Een verf afdruk van het handje of voetje van je baby in Marilyn Manroe style. Deze kun je dan op een canvas maken.
  • Spoor je kinderen aan om iets moois te maken. Dit kan van alles zijn. Een mooie tekening of iets knutselen. Laat je kind lekker creatief zijn. Zo zijn ze bezig en is het altijd een uniek Moederdagcadeau.
  • Een mooie foto van moeder en je kind(eren). Deze kun je op canvas laten afdrukken.

We hopen dat we je genoeg inspiratie hebben gegeven voor een leuk Moederdagcadeau. Verwen je moeder op maar is goed op Moederdag 2015. Mochten jullie nog leuke ideeën hebben, laat het ons weten!

Geschreven door