Dagje weg met kinderen

Een lekker dagje er tussenuit met het hele gezin? In Nederland kun je veel leuke pretparken en dierentuinen vinden. Om een vakantiegevoel te krijgen hoef je niet gelijk een dure vakantie te boeken, ga gewoon lekker dagjes genieten in Nederland!

Plopsaparken

Plopsa heeft verschillende parken. Plopsa Coo, Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park. Alle parken van Plopsa zijn ontzettend leuk om een dagje weg te gaan met kinderen.

Wanneer je online je tickets koopt voor Plopsa ontvang je korting op de entreeprijs, koop dus nu hier online je tickets voor een heerlijk dagje weg in Plopsa.
Bestel hier kaartjes met korting voor Plopsa

Attractiepark Slagharen

Slagharen is een heerlijk pretpark voor kinderen. Een voordelig dagticket voor Attractiepark Slagharen koop je nu vanaf € 10,00! Een dagje attractiepark Slagharen met de kinderen staat garant voor een heerlijke dag vol plezier! Tevens kun je ook voordelige vakanties naar Attractiepark Slagharen boeken, denk aan een heerlijke midweek met de kinderen. Boek snel!

Juliana Toren

Een dagje weg naar het familiepretpark Juliana Toren? Het pretpark Juliana Toren heeft meer dan 60 verschillende attracties die je kinderen de hele dag zullen vermaken. Het pretpark is speciaal op kinderen gericht, en heeft tevens attracties voor de kleinste spruiten onder ons. Kinderen van 2 tot 12 jaar oud kunnen in het familiepretpark Juliana Toren worden vermaakt!

Naar de website van de Julianatoren

Avonturenpark Hellendoorn

Ook Avonturenpark Hellendoorn staat garant voor een ontzettend leuke dag vol plezier samen met het hele gezin! Je kinderen zullen een dag beleven in Avonturenpark Hellendoorn die ze niet snel meer vergeten. Kaartjes voor dit leuke pretpark koop je uiteraard met korting!

Ticketveiling

Wil je een dagje weg met kinderen maar weet je nog niet waarheen? Kijk dan snel op ticketveiling.nl, hier vind je de leukste aanbiedingen om een leuk dagje weg te gaan met kinderen!

Geschreven door