Een lang weekend naar Disneyland Parijs

Voor een onvergetelijke trip naar het buitenland kun je een bezoek brengen aan Disneyland Parijs. In dit bijzondere attractiepark komen sprookjes tot leven en zullen je kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Voordat het zover is, moeten er eerst wat zaken op een rijtje worden gezet, want er zijn veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er diverse pakketten naar Disneyland Parijs waar je een keuze uit kunt maken. Om je daarbij te helpen zetten we de opties voor je op een rijtje.

Tickets boeken naar Disneyland Parijs

Je hebt bij Disneyland Parijs zelf 4 mogelijkheden om een toegangskaart via de website te boeken:

  • Standaard toegangsticket
  • 1 dag / 2 Parken toegangsticket
  • 2 dagen / 2 Parken toegangsticket
  • 3 dagen / 2 Parken toegangsticket

Voor een korte reis naar Disneyland Parijs, boek je de standaard toegangsticket, of het 1 dag / 2 parken toegangsticket. Voor een langer verblijf in Disneyland Parijs kun je het beste kiezen voor de laatste 2 opties. Het los boeken van een ticket is ideaal wanneer je zelf in alles de regie wilt behouden. Deze laatste 2 mogelijkheden zijn dus ideaal voor een lang weekend naar Disneyland Parijs.

Boek je reis via een reisorganisatie

Er zijn diverse organisaties die een pakketreis aanbieden naar Disneyland Parijs. Zo worden er door verschillende reisorganisaties busreizen georganiseerd naar het attractiepark. Dit zijn reizen die je maakt met de bus, inclusief een entreekaart voor Disneyland Parijs en één of meerdere overnachtingen in een hotel.

Deze optie is ook vaak mogelijk in combinatie met de auto. Kortom, genoeg mogelijkheden om er een gezellig weekend van te maken met de kids.

Pak de Thalys naar Disneyland Parijs

Dagelijks rijden er treinen naar hartje van de Disneyland Parijs parken. Binnen 2 minuten ben je vanaf het station op de parken en hotels liggen in de nabije omgeving van de attractieparken. Een treinreis naar Disneyland Parijs kun je boeken via TGV-europe.com. of kies voor de internationale trein zoals de Thalys.

Wat kost een lang weekend naar Disneyland Parijs?

Voordat je een reis gaat boeken is het verstandig om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Kijk hiervoor eens op reissitesvergelijken.nl. Voor 2 dagen ben je al snel € 139,00 p.p. kwijt en voor een kind in de leeftijd van 3-11 jaar € 126,00. Dit is slechts de entreeprijs voor de parken. Daarbij komen ook nog de vervoer- en verblijfskosten.

Surf eens rond op internet, want er zijn diverse acties en kortingscodes in de omloop die je kunt gebruiken om een voordelige trip te maken.

Tips voor de kids

Disneyland Parijs sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen, daarom is elke attractie in het park de moeite waard om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld op de foto met Winnie de Pooh of bezoek het kasteel van Doornroosje. Uiteraard mag een ritje in de achtbaan niet ontbreken!

Maak er een mooi lang weekend van daar in Disneyland Parijs!

Geschreven door