Herfstvakantie kinderen

De herfstvakantie komt er bijna weer aan en dat betekent dat alle kinderen kunnen gaan genieten van een week vrij! De herfstvakantie is voor kinderen dan ook erg leuk. Maar wat ga je doen wanneer je kinderen een week herfstvakantie hebben? Er zijn genoeg mogelijkheden om iets te gaan doen met je kinderen in de herfstvakantie. Kies er bijvoorbeeld voor om een weekendje of een weekje weg te gaan. Maar dagactiviteiten zijn er ook genoeg voor kinderen in de herfstvakantie. Wij vertellen je alles over een herfstvakantie met kinderen!

Data herfstvakantie 2015

De herfstvakantie van 2015 komt er weer aan. Maar wanneer heeft jouw kind eigenlijk herfstvakantie? De schoolvakanties zijn in Nederland namelijk onderverdeeld in regio’s. Hieronder de data van de herfstvakantie voor kinderen van 2015.

Basisonderwijs

Noord Nederland: 17 okt t/m 25 okt 2015 – week 43
Midden Nederland: 17 okt t/m 25 okt 2015 – week 43
Zuid Nederland: 24 okt t/m 1 nov 2015 – week 44

Voortgezet onderwijs

Noord Nederland: 17 okt t/m 25 okt 2015 – week 43
Midden Nederland: 17 okt t/m 25 okt 2015 – week 43
Zuid Nederland: 24 okt t/m 1 nov 2015 – week 44

Activiteiten herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie voor kinderen in 2015 is er genoeg te doen. Zo kun je er voor kiezen om een weekje op vakantie te gaan tijdens de herfstvakantie. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie naar het buitenland of juist een vakantie in eigen land. Natuurlijk hoef je niet per se voor langere tijd op vakantie te gaan. Je kunt natuurlijk ook een weekendje weg gaan met de kinderen tijdens de herfstvakantie.

Daarnaast zijn er genoeg dagactiviteiten te doen tijdens de herfstvakantie in Nederland. Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar een pretpark, dierentuin of speeltuin. Hier kunnen de kinderen echt genieten van hun herfstvakantie!

Kortom, er is genoeg te doen tijdens de herfstvakantie voor kinderen!

Geschreven door