Wedstrijd: Leukste Peuterbrabbel!

Peuters kunnen soms geweldige uitspraken doen. Sommige uitspraken zijn om te gieren, onzettend lief, brutaal, slim en noem maar op. Meestal zijn de uitspraken van je kleine onbedoeld grappig, dit omdat ze woorden door elkaar halen of een woord nog niet goed kunnen uitspreken.

PapaenMama.nl is op zoek naar de leukste Peuterbrabbel van het halfjaar! Heb jij een leuke brabbel gehoord van je eigen peuter of een bekende in de omgeving? Stuur de Peuterbrabbel + naam van de peuter op naar info@papaenmama.nl en win een mooie prijs! De winnaar zal eind oktober bekend gemaakt worden!

Tevens worden alle leuke ingezonden Peuterbrabbels hier op de website geplaatst!

Ingezonden Peuterbrabbels:

 • Kim (2,5 jaar) zegt over een beslagen raam in de auto: ‘Kijk mama, het raam is bezweet!’
 • Pieter (3 jaar) moest op vakantie zweten en zei: ‘Er komen traantjes uit mijn hoofd!’
 • Mijn kleindochter van 5 heeft prachtig lang, maar erg moeilijk te kammen haar. Het ‘ontklitten’ is dan ook geen feest en gaat meestal gepaard met een hoop tranen. Maar daar bleef het deze keer niet bij. Nadat ze eerst had uitgeschreeuwd dat het ‘misdadig’ was wat mijn schoondochter deed kwam er nog een schepje bovenop: “mama, als jij en papa gaan scheiden ga ik bij papa wonen!”
 • Jiya (bijna 2) Jiya en ik kwamen in de supermarkt en zij zag een wat oudere man met een witte baard,  warrig wit haar, een bril en een dikke buik. Gilt ze heel hard “mama kijk, kabouter plop!!!!!”
 • Rick (2) Mama, wat ligt daar? (wijzend naar de overkant van Vlissingen). ‘Daar ligt Engeland’, antwoord ik. Rick vraagt vervolgens: ‘Is het daar eng?’
 • Nika (bijna 3), kon niet op het woord ‘buik’ komen. ‘Mijn voorrug doet pijn!’
 • Joris (2,5) wilde graag dat ‘Mama zijn potloden zou schillen’

De Winnaar van de PEUTERBRABBEL is geworden:
Pieter van 3! De leuke prijs komt jouw kant op! :)

Allemaal superbedankt voor de leuke inzendingen! Helaas kan er maar één de winnaar zijn, maar we zijn erg blij met jullie leuke ingezonden peuterbrabbels!
Bedankt namens de redactie van Papaenmama.nl!

   

   

  Gerelateerde artikelen.

  Meer artikelen over Wedstrijd: Leukste Peuterbrabbel! en artikelen die in de zelfde categorie geschreven zijn als Wedstrijd: Leukste Peuterbrabbel!.