Herfst Special

De bladeren van de bomen verkleuren weer en vallen langzaam op de grond, de jassen worden weer uit de kast gehaald en de zonnebrillen worden weer opgeborgen. De herfst klopt weer op de deur. Toch is de herfst ook altijd een leuk seizoen, vooral voor kinderen.

De herfst is een erg leerzame tijd voor kinderen, ongeacht welke leeftijd. Trek je kinderen regenlaarzen en een warme jas aan en trek er op uit. Ga lekker met je kinderen naar de kinderboerderij of het bos en laat ze ravotten met de vele gekleurde bladeren op de grond. Laat je kinderen allerlei herfstdingen verzamelen om thuis mee te gaan knutselen. Denk aan leuke gekleurde bladeren, eikels, dennenappels etc.

Wanneer je kinderen klaar zijn met ravotten keer je huiswaarts en maak je voor je kinderen een heerlijke kop dampende chocolademelk terwijl ze met hun herfstwerkstukjes aan de slag gaan. Klinkt heerlijk toch?

Ook komt de herfstvakantie er weer aan voor de kinderen. Ga in de herfstvakantie lekker met je kinderen een dagje weg, dit kan nog best met het herfstweer! Kleed je kinderen goed aan en houdt de weersvoorspellingen goed in de gaten, dan gaat het helemaal goed komen!

Gaat jouw kind al naar de basisschool en weet je niet precies wanneer de schoolvakanties vallen? Geen paniek, hier kun je alle datums vinden van de schoolvakanties. Op deze manier is het een stuk gemakkelijker om een leuke vakantie vooruit te plannen met het hele gezin!

 

Geschreven door