Vraag het onze opvoedkundige

Heb je een vraag over het opvoeden van je kind(eren) en wil je hier graag professioneel advies op? Vraag het dan nu onze opvoedkundige! Stuur een mail met je vraag naar info@papaenmama.nl en wie weet staat jou vraag hier binnenkort bij met professioneel advies! Heb je liever niet dat je naam vermeld wordt, laat het ons dan even weten, dan blijf je anoniem!

Paula Ingelse werkt als opvoedkundige en woont in Frankrijk. Haar praktijk Liefdevolleleiding geeft antwoord op vragen over het grootbrengen van kinderen. Paula heeft een nuchtere kijk op opvoeding: ‘Je hoeft geen problemen te hebben in de opvoeding om iets meer te willen weten. Het is juist goed om je eens te verdiepen in de ontwikkeling van je kind en je eigen ouderschap. En… voldoende is goed genoeg: dat geeft ontspannen ouders, blije kinderen en een prettige sfeer in huis’. In het voorjaar van 2013 kun je je heerlijk een week laten verwennen op het domein van Le Mas d’en Haut met rust, het zwembad, yoga, vrolijke opvoedworkshops en fantastisch eten. 

Lees hier het antwoord van opvoedkundige Paula Ingelse over de volgende vragen van onze lezers:
– ‘Mijn twee kinderen maken continu ruzie’

 

Gerelateerde artikelen.

Meer artikelen over Vraag het onze opvoedkundige en artikelen die in de zelfde categorie geschreven zijn als Vraag het onze opvoedkundige.