Babynamen voor 2015

Babynamen verzinnen voor je toekomstige baby. Het blijft lastig om de juiste babynaam te vinden. Voor de komst van je baby verzin je toch een aantal jongensnamen en stel dat het toch een meisje wordt, ook wat meisjesnamen. Welke babynamen worden populair in 2015?

Welke babynaam kies je?

Het kiezen van de babynaam is één van de belangrijkste voorbereidingen op de geboorte. Er wordt steeds vaker voor de geboorte als een babynaam gekozen. Er wordt tegenwoordig onderzoek gedaan naar de populairste babynamen van 2015. Hoe moet je baby gaan noemen? Of welke babynamen moet je juist ontwijken als je een niet veel voorkomende babynaam wilt?

Populaire meisjesnamen van 2015

De korte meisjesnamen zijn in trek voor 2015. Je kunt hier denken aan de meisjesnamen zoals Isa en Noa. Niet alleen korte babynamen zijn in trek maar ook de Engelse meisjesnamen zullen het in 2015 goed gaan doen. Zoë is al een langere tijd een populaire meisjesnaam. Maar in 2015 zullen ook Ivy, Jaylinn, Liv en Amy stijgen. Maar de echte babynaam topper zal Yara zijn. Verder zie je ook dat ouders meegaan in de trends qua babynamen. Je kunt hier denken aan een celebrity die een goede indruk wekt op de televisie. Je bent dan als ouder eerder geneigd om je baby er naar te vernoemen. Zo is de naam Tess wel gestegen als  babynaam, door de presentatrice Tess Milne. Er wordt verwacht dat ook de naam Elsa, van Frozen, bij de populaire meisjesnamen van 2015 zal gaan zitten. Ook de typische Hollandse babynamen blijven niet achter in 2015. Denk hierbij aan Julia en Eva.

Populaire jongensnamen van 2015

Net zoals bij de meisjesnamen zullen ook bij de jongensnamen de Engelse namen in trek zijn. De jongensnamen die het in 2015 goed zullen gaan doen zijn Rayan, Adam, Ayden, Senn, Tygo en Jason. De echte babynaam topper voor de jongens zal toch Kyan zijn. Ook bij de jongensnamen zullen de namen van bekende mensen terug komen. De jongensnaam Mason is de afgelopen jaren gestegen, doordat Kourtney Kardashian haar zoontje zo noemde. Net zoals bij de meisjes zullen we bij de jongens de typisch Hollandse babynamen gaan zien in 2015. Je kunt hierbij denken aan Daan en Bram.

Een babynaam uitzoeken blijft lastig. Wil je een populaire jongens- of meisjesnaam? Dan zit je met Kyan en Yara gebakken. Wij zijn benieuwd naar jullie toekomstige babynamen!

Geschreven door