De beugelmythe tijdens je zwangerschap

Noppies heeft een prachtige collectie bodyfashion bestaande uit een comfortabele seamless serie, een klassieke katoenen basic serie en een prachtige fancy lingerielijn uitgevoerd in luxe prints en materialen. Alhoewel er natuurlijk exemplaren zonder beugel te vinden zijn in de collectie, hebben de meeste bh’s uit de Noppies collectie een flexibele beugel in de cups.

En daar lopen we nou juiste tegen een groot misverstand  bij onze klanten aan. “Een beugel prikt toch in de melkklieren”, “de kraamverzorgster en verloskundige raden een bh met beugel af”. “Ik heb net alle beugels uit mijn bh’s gehaald”. Allen veelgehoorde reacties van onze klanten wanneer we ze een zwangerschapsbh met beugel laten zien.  En alle dames zijn blij verrast als tijdens het passen blijkt dat de beugels van tegenwoordig niet in de borsten (en klieren) prikken, niet knellen en juist dat extra stukje steun en comfort bieden wat zo hard nodig is tijdens de zwangerschap.

Het verhaal achter de mythe is dat de harde stalen beugels en minder goed gevormde bh’s uit de tijd dat onze moeders – moeders zwanger waren inderdaad niet prettig en bevorderlijk voor de borsten waren tijdens de zwangerschap. Dus gaven zij het gegronde advies om deze beugels te verwijderen uit de bh’s en kwamen de beugelloze bh’s op de markt. Deze bh’s bieden echter, met name voor dames met wat grotere cupmaten,  weinig steun en zorgen ook vanuit esthetisch oogpunt niet voor een fraai decolleté. Met dank aan technologische ontwikkelingen, marktonderzoek en heel veel ervaring zijn de bh’s en beugels die we tegenwoordig op de markt zien veel beter gevormd, van zachter flexibeler materiaal en in het geval van zwangerschapslingerie perfect afgestemd op de veranderingen die je borsten ondergaan.  De beugels in de bodyfashion van Noppies voldoen aan alle hedendaagse eisen die gesteld worden aan veiligheid en comfort en kunnen dus prima tijdens de zwangerschap en de voedingsperiode van je kindje gedragen worden.  Met een gerust hart kun je gaan voor comfort, vrouwelijke en vooral ook mooie modellen én een mooi decolleté tijdens je zwangerschap. Bij BO Lifestyle kunnen de dames je hier nog meer over vertellen en natuurlijk goed adviseren bij de aanschaf.

Geschreven door