De Negenmaandenbeurs 2015

De Negenmaandenbeurs 2015 staat weer voor de deur! De Negenmaandenbeurs is hartstikke leuk voor iedereen die een kindje verwacht of net gekregen heeft. Alles voor alleenstaande en jonge ouders vind je op de Negenmaandenbeurs, welke op 25 februari zelfs een speciale Papadag aanbieden! Heb jij je kaarten al besteld?

Bestel hier kaarten voor de Negenmaandenbeurs 2015!

Over de Negenmaandenbeurs

Dit jaar valt de negenmaandenbeurs van woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart. Net als vorig jaar gaat de Negenmaandenbeurs weer flink uitpakken, zorg er daarom voor dat je erbij bent! Op de Negenmaandenbeurs 2015 kom je de laatste trends en nieuwtjes tegen wat betreft zwangerschap of jouw kleine pasgeboren kindje. Er is ontzettend veel te zien en te doen voor alleenstaande en jonge ouders. Ook dit jaar heeft de Negenmaandenbeurs weer een vol programma voor jou!

Zo kun je heerlijk shoppen en dingen uitproberen tijdens de Negenmaandenbeurs. Doe inspiratie op tijdens de Negenmaandenbeurs en bekijk gave modeshows en stylingstips voor de babykamer. Ook zijn er deskundigen aanwezig waar je terecht kunt voor al je vragen en zijn er veel leuke zwangerschapskleding en babykleding kraampjes te vinden! Het is ontzettend leuk en als jonge (aanstaande) ouder mag je dit spectaculaire evenement absoluut niet missen!

De Negenmaandenbeurs wordt gehouden in de Amsterdam RAI op het Europaplein, een geweldige locatie!

Geschreven door