Hippe geboortekaartjes

Het mooiste is gebeurd, jouw baby is ter wereld gekomen. Dit nieuws wil je natuurlijk met iedereen delen! Dat doe je met een mooi, en als het even kan, een hip geboortekaartje. Op hippe-geboortekaartjes.nl kun je hele bijzondere kaartjes maken. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s en stijlen. De hipste geboortekaartjes maak je voor jouw pasgeboren jongen, meisje, tweeling of adoptiekindje op de fijne website. Bestel je voor 18:00 uur, dan krijg je ze de volgende dag al geleverd.

Hippe designs

Gebruik hippe designs van o.a. Fientje&Co, Pink-Figs en LOVZ. Eindeloze mogelijkheden om de kaartjes te maken vind je op de site. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen wat voor kleur de enveloppen krijgen of speciale wensen door geven zoals sluitzegels of opmaakwensen. Deze site is echt hip, de optie DIY is er ook. Do it yourself dus: maak een prachtig kaartje met een foto en voeg zelf een achtergrond, tekst en versieringen toe.

Uitnodigingen en proefdruk

Via de officiële “HippeShop,” kun je ook uitnodigingen maken voor een kraamborrel. Tevens staan de leukste designs voor babyborrelkaartjes voor je klaar om zelf in te vullen. Het hipste is nog wel dat je een proefdruk kunt bestellen zodat je er zeker van bent dat jouw kaartje helemaal naar jouw zin is.

Hippe-geboortekaartjes.nl is thuiswinkel gewaarborgd en krijgt een zeer hoge waardering van klanten.

 

Geschreven door