Naar welke Centerparcs ga jij met je baby?

Naar Centerparcs met een baby is een fijne optie om er even tussenuit te kunnen. Jullie zijn net de gelukkige ouders geworden van een kleintje. Er even lekker tussenuit met het gezin is dan heerlijk, maar ook spannend. Het is de eerste keer dat jullie met de baby op vakantie gaan. Welke keuze maak je? Gaan jullie naar het buitenland, of blijf je toch liever in eigen land? Voor veel gezinnen is een last minute bungalow in Centerparcs de ideale optie. Vertrouwd in eigen land, niet te ver van huis en een klimaat waar jullie baby aan gewend is. Ook als je zwanger bent, kun je op vakantie!
 

Naar Centerparcs met baby’s

Een bungalow huren bij Centerparcs heeft veel voordelen. Centerparcs heeft maar liefst 21 parken verspreid over Nederland. Fijn als je dichtbij huis wilt blijven, of juist de andere kant van het land wilt ontdekken. De bungalows zijn daarnaast van alle gemakken voorzien, zodat je geen slaapzakken of pannen hoeft mee te nemen. Jullie kunnen ultiem genieten van een compleet ingericht huisje. Net zoals thuis kun je lekker ontbijten, uitgebreid koken en heerlijk op de bank ploffen voor de televisie. En dat terwijl jullie kleintje rustig bij jullie op de slaapkamer ligt. Wel zo’n prettig idee. Wil je liever met vrienden of familie ertussenuit? Dat kan ook. Centerparcs heeft namelijk diverse soorten bungalows, ook voor grotere groepen.
 

De voordelen van Centerparcs

Centerparcs staat ook bekend om de vele faciliteiten. Hebben jullie zin om te zwemmen met de kleine? Grote kans dat het park een subtropisch zwembad of natuurmeer heeft. Eten jullie liever een hapje buiten de deur? Geen probleem. Elk park heeft diverse restauraties waar jullie lekker een avondje samen uitgebreid kunnen dineren. Je hoeft dus niet ver van huis om het gevoel te hebben dat jullie er even tussenuit zijn geweest. Centerparcs en baby’s gaan ideaal samen en het verblijf is ook nog betaalbaar. Waarom vandaag niet boeken? Ben je zwanger en wil je op vakantie? Lees hier de tips.

Geschreven door