5 manieren om iemand te verrassen

Je partner, kind, vriend, collega of kennis, het is leuk om je naasten te verrassen. Om wie het ook gaat! Er is altijd wel een bijpassende verrassing te verzinnen. Misschien wil je iemand bedanken. Of wil je gewoon zomaar voor een verrassing zorgen.

Verras met een kaartje

Spontaan een kaartje ontvangen is altijd leuk. Hier kun je dus ook zeker aan denken als manier om iemand blij te maken. Er kan een duidelijke reden zijn om het kaartje te versturen. Denk aan een verjaardagskaart. Of juist een jubileumkaart, onder andere als iemand zoveel jaar getrouwd is. Kies daarbij bijvoorbeeld een mooie 25 jaar getrouwd tekst om te sturen. Wens het koppel nog veel gelukkige jaren toe. Je kunt best even de tijd nemen om tot de juiste tekst te komen. Zo is het kaartje alleen maar persoonlijker en dierbaarder!

Cadeau geven

Wil je iemand verrassen met een cadeau? Ga ervoor! Een kleinigheidje kan al genoeg zijn. Geef bijvoorbeeld een bloemetje, reep chocolade of lekkere wijn cadeau – om wat mooie voorbeelden te noemen. Maar het kan ook zo zijn dat je wat specifieker weet wat er op iemands verlanglijstje staan. Of vraag hier gewoon naar, bijvoorbeeld als iemands verjaardag binnenkort voor de deur staat. Soms is het mooi om uit te pakken met een wat groter of luxer cadeau, als het om een bijzondere viering gaat bijvoorbeeld. Dan is het al helemaal handig als je weet wat de ander het liefst zou krijgen.

Geheime date

Het is leuk om een geheime date te organiseren, voor je partner bijvoorbeeld. Maar je kunt ook een ‘date’ organiseren voor een vriend(in). Houd het mysterieus: verklap dus nog niet wat je gaat doen. Je kunt een Greetz kaart sturen met de uitnodiging erop. Vul de date op een leuke manier in. Organiseer bijvoorbeeld een picknick in het park. Bezoek samen een pretpark. Of ga gezellig uiteten samen. Er zijn een heleboel opties om aan te denken! Jij kunt het beste inschatten met welk uitstapje je de ander echt blij maakt.

Verrassingsfeest

Heb je al eens een verrassingsfeest georganiseerd? Het is geweldig om met zo’n surprise party aan de slag te gaan! Doe dit bijvoorbeeld bij een bijzondere verjaardag. Het is lastig om ervoor te zorgen dat de ander tot op het laatste moment niets in de gaten heeft, maar dit is juist ook wat de organisatie zo grappig maakt. Er komt natuurlijk wel best wat kijken bij de organisatie van een verrassingsfeest. Zo wil je iedereen op de juiste tijd en plek bij elkaar hebben. Zorg dat er cadeaus zijn, evenals hapjes en drankjes – om er een mooi feest van te maken. Vaak pak je samen met anderen de organisatie op, zodat alles op rolletjes loopt. En zorg vooral dat degene voor wie je het feest organiseert die dag vrijhoudt. Hij of zij moet er immers wel bij zijn!

Minivakantie

We sluiten af met een klapper: organiseer een (mini)vakantie voor de ander! Dat is natuurlijk echt een spektakel. Je kunt denken aan een weekendje weg, om iemand helemaal in de watten te leggen. Dat kan gewoon in de buurt zijn, om de organisatie overzichtelijk te houden. Of ga toch wat verder weg. Misschien weet je wel een plek van bestemming waar de ander al heel lang een keer naartoe wil gaan. Dat maakt de verrassing natuurlijk helemaal compleet. Dit is een moment samen om nooit meer te vergeten: dat is een ding dat zeker is. Leg de reis dus ook goed vast. Maak veel foto’s, om op een later moment nog eens terug te bekijken. Nagenieten is immers een belangrijk onderdeel van het plezier dat jullie eraan beleven.

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten