BabyLoop | Babyspullen huren in plaats van kopen!

Een beetje bewuste ouder koopt geen hele uitzet voor de babykamer via een grote winkelketen zoals de Prenatal, maar huurt deze via BabyLoop.

Baby’s groeien, maar de spullen niet.

In Nederland worden jaarlijks 170.000 kinderen geboren die allemaal een babyuitzet nodig hebben. De meeste babyproducten gebruik je slechts een paar maanden. Hierna zijn de spullen nog in goede staat en kunnen ze gemakkelijk nog een aantal rondes mee. Daarnaast wordt bezit minder belangrijk, en willen we ons huis niet meer volstoppen met spullen. Waarom moet iedere ouder een complete, dure baby uitzet aanschaffen die maar zo kort wordt gebruikt? Het leasen van producten bestaat al bij auto’s en fietsen. Het scheelt in de portemonnee, is goed voor het milieu en gegarandeerd kwalitatieve producten thuisbezorgd binnen 2 werkdagen.

babyproductenleasen1

Babyspullen huren is tot 70% goedkoper, gemakkelijk en duurzaam!

‘De jaarlijkse CO2-uitstoot van een kind krijgen is gelijk aan een jaar lang 3x per maand heen-en weer vliegen naar de VS’? Een van de manieren om de carbon footprint te verlagen, is door babyspullen meerdere levens te geven. Zo zorgen we ervoor dat alle babyproducten optimaal worden gebruikt, beperken we overproductie en minimaliseren we onze CO2 impact.
Het aanschaffen van een babyuitzet is een dure aangelegenheid. In Nederland geven we gemiddeld per gezin zo’n 4.000 euro uit aan een uitzet. Het is dus fijn als je niet alles hoeft te kopen voor de volle prijs, aangezien je veel producten slechts een paar maanden gebruikt.
Een rekenvoorbeeld om de betaalbaarheid van het huren van babyspullen via BabyLoop te illustreren: Een nieuwe Stokke Newborn set kost €99. Bij een gemiddeld gebruik van 4 maanden kost je het aan huur €7,90 x 4 = €31,60. Dat is ~30% van het originele aankoopbedrag en je ben je dus zelfs met 3 kinderen nog goedkoper uit dan nieuw kopen.
babyproductenleasen2

Welke babyproducten lenen zich voor de verhuur?

De bevolkingsgroei in de Randstad zet al jaren door en er wonen steeds meer gezinnen in steden. Voor veel gezinnen is dan ook de grote vraag: waar laat je al die spullen op je appartement van 80m2 als je baby eruit is gegroeid? Niet iedereen heeft een grote zolder als opslagruimte waar de spullen kunnen wachten op een volgende baby. Bepaalde babyproducten lenen zich zeer goed voor de deeleconomie, zoals producten die je kort gebruikt (babynestje, stokke newborn set), veel ruimte innemen (zoals een box of badje) of duur zijn in aanschaf (co-sleeper en wipstoel).
babyproductenleasen3

Hoe werkt het huren van babyspullen via BabyLoop?

Het huren van babyspullen werkt als volgt: kies de producten die jij wilt ontvangen, plan de bezorging in en wanneer je de producten niet meer gebruikt, stuur je ze retour. Simpel toch?
Voor meer informatie over het huren van babyspullen check de BabyLoop website. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via info@babyloop.nl.

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten