Bekijk hier de 5 leukste zwangerschapsboeken!

Er is een kindje op weg, een spannende periode breekt aan. Als het je eerste kind is, zijn er waarschijnlijk nog een heleboel dingen nieuw voor je. Naast alle veranderingen die jouw lichaam of dat van je partner doormaakt en de groei van je baby, staan zwangerschapsboeken vaak vol met leuke feitjes die jou helpen je op het ouderschap voor te bereiden. 5 zwangerschapsboeken uitgelicht!

Oei, ik groei! Negen maanden dagboek

Naast het populaire Oei, ik groei! heb je ook het Negen maanden dagboek. Dit is de speciale zwangerschapsagenda voor alle moeders in spé. Schrijf alles over deze bijzondere tijd op, want voor je het weet kun je je niet meer alle details herinneren. Leuk om later met je kind door te nemen.

Ik ben zwanger

Een zwangerschapsboek vol humor, tips en adviezen. In dit boek staat de aanstaande mama centraal en wordt aan alles gedacht. Per maand worden ook de gevoelens die je als zwangere vrouw doormaakt beschreven. Praktische zaken komen voorbij, maar ook aan niet voor de hand liggende onderwerpen is gedacht. Het boek is toegankelijk geschreven en bevat allerlei handige lijstjes.

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Mannen zijn vaak bezig met de meer praktische kant van het feit dat je een kind krijgt. Een voorbeeld hiervan is dat je je kindje moet bijschrijven bij verzekeringen (denk aan de zorgverzekering of uitvaartverzekering) en eventueel al inschrijven bij een opvang. Maar ook de emotionele kant komt een keer aan de beurt. Kluun beschrijft op grappige wijze alles wat er bij een zwangerschap en baby’s komt kijken. 

Perfecte moeders bestaan niet

Heel veel toekomstige moeders maken zich zorgen. Dat is normaal. Maar onthoud altijd dat perfecte moeders niet bestaan. Ook jij gaat fouten maken. En dat is nu precies waar het in dit boek over gaat. Deze prachtige verandering in je leven kun jij aan!

Zwangerschapsboek voor mannen

Voor iedere man die graag wil weten wat er in zijn vrouw omgaat als ze zwanger is. Dit zwangerschapsboek is – zoals de titel al aangeeft- speciaal voor mannen. De ontwikkeling van je zoontje of dochtertje staat natuurlijk centraal, maar ook de hormoonhuishouding van je partner wordt besproken. De antwoorden op al je zwangerschapsvragen in één boek beschreven.

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten