Cadeautips voor Valentijnsdag

We hebben de kerstdagen net achter de rug en de eerstvolgende feestdag is alweer in zicht: Valentijnsdag. Dit jaar valt Valentijnsdag op een zondag (14 februari 2021). In dit artikel geven wij tips voor de leukste cadeau’s voor deze dag. De eerste alinea van de blog is gericht op cadeau’s voor vrouwen en de tweede alinea voor mannen. Veel leesplezier!

Warm, comfortabel en duurzaam boxershort

De meeste mannen krijgen op Valentijnsdag vaak cadeaus zoals parfum, bier, tickets voor een sportwedstrijd of een workshop. Echter zal het er dit jaar in verband met de corona maatregelen iets anders uit zien. Een romantisch diner bij zijn lievelingsrestaurant onder genot van een wijntje moet helaas wachten. Wat kun je wel doen?

Valentijnsdag wordt dit jaar in huis gevierd. Een ticket naar een sportwedstrijd of een workshop bijwonen wordt lastig. Een boxershort voor heren is het ultieme cadeau waarmee je jouw man, vriend of crush het beste kan verrassen.

De meeste lezers denken nu misschien dat een boxershort ouderwets is. Maar in dit artikel spreken we over boxershorts van bamboetextiel. Deze boxershorts zijn heel hip en zitten ook nog eens super fijn! Tevens heeft bamboe een eigenschap waardoor het tijdens de zomer een verkoelende werking heeft en tijdens de winter een verwarmend effect. Vooral tijdens de aankomende koude dagen is het belangrijk om in ieder geval een deel van het lichaam warm te houden.

De boxershorts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ook is het combineren van kleuren mogelijk middels een combipack. De combipacks bevatten minimaal 2 en maximaal 7 boxers. Wil je jouw vriend een jaar lang voorzien van bamboe boxershorts? Dan adviseren wij om de combipack met 7 boxershorts te kopen.

boxershort voor heren

Sexy, comfortabel en duurzaam ondergoed voor dames

Dames krijgen op Valentijnsdag meestal een bos bloemen, chocolade, een cadeaubon voor de schoonheidssalon of een ticket voor de spa. Met de lockdown is het helaas lastig om leuke activiteiten te organiseren.

De oplossing hiervoor is een cadeau zoals naadloos ondergoed. Ook dit product is van bamboetextiel gemaakt. Het ondergoed zit super fijn en voelt zijdezacht aan. Dat wil zeggen dat het product helemaal in de rondte gebreid is en daarom geen naden aan de zijkant heeft.

Fijn zittend ondergoed is belangrijk voor elke vrouw. Sommige dames hebben een navelpiercing en het komt vaak voor dat ander ondergoed irritatie kan veroorzaken door een te hoge band. Met het naadloos ondergoed zal dit geen probleem zijn!

naadloos ondergoed

Waar kan ik deze producten bestellen?

Deze producten – en nog veel meer- kun je op de website van Bamboo Basics bestellen. Bamboo Basics is dé aanbieder van bamboe kleding voor zowel dames als heren. Diverse varianten, maten en kleuren bamboe kleding wordt middels deze webshop aangeboden.

Ben je benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk dan de website en laat je inspireren!

Vorig artikel
Volgend artikel

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten