Eindelijk aan de slag met de badkamer

Samen met mijn vriend ben ik een tijd geleden verhuisd van een klein tweekamerappartement in een drukke stad naar een ruime eengezinswoning in een rustiek en gemoedelijk dorpje. Tot op heden zijn we ontzettend blij met onze keuze en hebben we het erg naar ons zin in ons “grote mensenhuis”. Er hoefde dan ook vrijwel niks te gebeuren en alles was naar wens. Zo was de keuken en ook het toilet net een aantal jaar geleden gerenoveerd en zagen de vloeren er nog hartstikke goed uit. Eén ding was wel een doorn in het oog: de badkamer.

Inspiratie opdoen voor de badkamer

De badkamer was behoorlijk gedateerd, een beetje smoezelig en echt aan vervanging toe. Ik vond dit eigenlijk geen probleem, want ik vond een nieuwe badkamer wel lekker fris en nu kon ik de badkamer tenminste volledig naar eigen wens inrichten. Het samenstellen van een badkamer vond ik nog wel wat lastig dan verwacht en dus nam ik online een kijkje voor badkamerinspiratie. Ik zag dat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn. Gelukkig hebben mijn vriend en ik dezelfde smaak, dus hier ontstonden eigenlijk geen problemen. Omdat ons huis strak en modern is ingericht, besloten we deze stijl door te trekken naar de badkamer.

Online nieuw sanitair kopen

We kozen dus voor een strakke en industriële look. Zo wilden we vooral natuurlijke en stoere elementen zoals beton, hout en staal terug laten komen in de badkamer. Uiteindelijk hebben we online al onze producten kunnen samenstellen en zijn we eigenlijk volledig geslaagd. Een paar dagen nadat we onze bestelling hadden geplaatst, werden de spullen al vrij snel geleverd. Van tevoren hadden we niet gedacht dat online sanitair kopen tegenwoordig zou eenvoudig zou zijn. Gelukkig hebben we verder ook behoorlijke handige werklui in onze families, dus we konden al snel aan de slag gaan.

Helemaal naar onze eigen smaak ingericht

Voor het badkamermeubel is onze keuze gevallen op een mooie houten variant, met twee stenen grijze wasbakken en matzwarte kranen. Daarnaast wilden we een grote inloopdouche en ook hier plaatsten we matzwarte kranen. Om dit thema terug te laten komen, zochten we naar een douchewand die afgewerkt was met matzwarte accenten. We vonden er één die ons allebei meteen aansprak, namelijk een douchewand van rookglas. Dit is wat donkerder glas en paste echt precies bij ons beeld van de badkamer. Voor boven de wastafels koos ik twee spiegels met verlichting én verwarming, zodat de spiegels tijdens het douchen niet konden beslaan. Aan de muur achter de deur hingen we een mat zwarte handdoekradiator. Verder kon ik nog flink mijn gang gaan wat betreft leuke accessoires voor in de badkamer. Mijn vriend en ik zeggen nog vaak tegen elkaar hoe blij we zijn met onze badkamer en dat het een goede keuze is geweest om hierin te investeren.

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten