Even lekker op vakantie met het gezin

Een goed begin is het halve werk

Als je net bevallen bent, is het fijn als alle randzaken al geregeld zijn. Als je bij thuiskomt al een ingerichte babykamer vol met kleding voor de baby hebt, scheelt dat je een hoop zorgen. Op deze manier kun je al je aandacht schenken aan je pasgeboren baby. Het is echter geen gemakkelijke opgave om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Er komt meer bij kijken dan je voor mogelijk had gehouden zoals hebt kunnen lezen in de voorgaande blogs. Na zo’n goede voorbereiding mag je jezelf én het hele gezin wel even verwennen. Wat is dan lekkerder om een weekje naar een vakantiepark te gaan!

Gezellig samen naar een vakantiepark

Nadat we even op zoek zijn gegaan, hebben wij uiteindelijk gekozen voor Centerparcs. Een bungalow huren bij Centerparcs heeft veel voordelen. Centerparcs heeft maar liefst 21 parken verspreid over Nederland. Fijn als je dichtbij huis wilt blijven, of juist de andere kant van het land wilt ontdekken. De bungalows zijn daarnaast van alle gemakken voorzien, zodat je geen slaapzakken of pannen hoeft mee te nemen. Jullie kunnen ultiem genieten van een compleet ingericht huisje. Net zoals thuis kun je lekker ontbijten, uitgebreid koken en heerlijk op de bank ploffen voor de televisie. En dat terwijl jullie kleintje rustig bij jullie op de slaapkamer ligt. Wel zo’n prettig idee. Wil je liever met vrienden of familie ertussenuit? Dat kan ook. Centerparcs heeft namelijk diverse soorten bungalows, ook voor grotere groepen.

Veel mogelijkheden

Centerparcs staat ook bekend om de vele faciliteiten. Hebben jullie zin om te zwemmen met de kleine? Grote kans dat het park een subtropisch zwembad of natuurmeer heeft. Eten jullie liever een hapje buiten de deur? Geen probleem. Elk park heeft diverse restauraties waar jullie lekker een avondje samen uitgebreid kunnen dineren. Je hoeft dus niet ver van huis om het gevoel te hebben dat jullie er even tussenuit zijn geweest. Centerparcs en baby’s gaan ideaal samen en het verblijf is ook nog betaalbaar. Ondanks dat wij niet de intentie hadden om veel te gaan doen op het vakantiepark, vonden wij het wel fijn dat we tóch nog wel altijd de mogelijkheid hadden om iets te doen.

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten