Lees hier over mijn badkamer project

Al tijden had ik de wens om de badkamer te renoveren, maar het was er eigenlijk nooit van gekomen. Onder andere doordat ik er geen tijd voor had (of beter gezegd: geen tijd voor maakte) en omdat ik er geen geld voor had. Tot voor kort! Ik had wat geld opzij gezet en besloot dat het eindelijk tijd werd om mijn badkamer een upgrade te geven. Ik ben in gesprek gegaan met mijn broer, die heel handig is en die bereid bleek om mij te helpen bij het opknappen van mijn badkamer.

Wensen voor mijn badkamer

Eerst bespraken we wat mijn wensen waren en wat er moest gebeuren. Zo hoefde er wat mij betreft (gelukkig) niks met de vloeren en de muren te gebeuren. Wel wilde ik heel graag een douchecabine met een nieuwe douche en een nieuwe douchedeur. Daarnaast was het plafond trouwens ook wel toe aan een nieuw likje verf. We hadden besloten dat we hierna zouden kijken wat er nog over bleef qua budget en of ik eventueel nog wat ruimte had voor wat andere aanpassingen en/of leuke accessoires.

Online op zoek gegaan

Nadat we alles hadden opgemeten, namen mijn broer en ik een kijkje op het internet. We waren liever naar een winkel toegegaan, maar dat kan jammer genoeg nu even niet. Na online even gezocht te hebben, zijn we terecht gekomen bij de website van Douche Concurrent. We kwamen we tot de conclusie dat een douchecabine met een nieuwe douche geen probleem moest zijn wat betreft mijn budget en dat ik zelfs nog geld over hield! Ik bestelde gelijk een nieuwe mat zwarte kraan voor bij de wastafel, die zou matchen bij mijn nieuwe mat zwarte douche en een spiegel voor boven de wastafel, met verlichting én verwarming. Zo zou mijn spiegel nooit meer beslaan, tijdens het douchen. Ideaal! Ook koos ik nog een mat zwarte zeepdispenser en een mat zwart handdoekenrek, om alles in hetzelfde thema te houden en dat het mooi bij elkaar zou passen.

Aan de slag

Nadat we alles hadden besteld, konden we al vrij snel aan de slag. We begonnen eerst met het plafond, want ik had de verf al in huis. Na een uurtje werken waren wij al klaar met het plafond. Gelukkig werden de spullen de dag daarna geleverd. Mijn broer heeft, samen met een vriend van hem, alles binnen een dag gemonteerd en mijn badkamer een upgrade gegeven. Mijn badkamer heeft nu de luxueuze uitstraling die je zou verwachten van een chique hotel. Ik ben er ontzettend blij mee, maar het is nog niet helemaal af. Ik wil graag nog naast mijn wasbak een badkamermeubel plaatsen, alleen heb ik nog geen keuze kunnen maken. De komende week ga ik online nog even op zoek naar een badkamer meubel die goed bij mijn badkamer past. Daar heb ik express even mee gewacht, totdat mijn badkamer af zou zijn. Nu kan ik makkelijker een keuze maken uit alle verschillende badkamer meubels.

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten