Leuke ideeën voor in je eigen tuin

In de afgelopen maanden hebben we relatief meer thuis gezeten dan dat we normaal gesproken zouden doen. Daarnaast was het voor veel mensen niet mogelijk om in de zomervakantie naar een warm en zonnig land te gaan. Vanwege de vele gevarenzones en de grote onzekerheid rondom de pandemie was het in veel gevallen verstandiger om lekker thuis te blijven. Echter mag dat de pret niet drukken en moeten we er thuis toch nog het beste van maken. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je tuin op te fleuren, zodat je daar heerlijk van kunt genieten. Zelf heb ik er ook voor gekozen om dit jaar niet op vakantie te gaan, maar om juist thuis te blijven. Het geld dat ik opzij had gelegd voor mijn vakantie, heb ik nu kunnen gebruiken voor verbeteringen in mijn tuin. Ik beschikte over een nogal kale tuin waar vrijwel niks in stond. Eerst heb ik vooral aandacht besteed aan de verbouwing en aan het interieur van mijn woning, maar nu was het de uitgelezen mogelijkheid om iets aan mijn tuin te doen. Hieronder zal ik je wat meer vertellen over de aanpassingen die ik heb doorgevoerd in mijn tuin.

Begin met inspiratie opdoen

De afgelopen jaren heb ik niet veel aandacht besteed aan mijn tuin en daarom was het nu de hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen. Allereerst ben ik op zoek gegaan naar nieuwe inspiratie en leuke ideeën wat betreft mijn tuin. Ik heb een aantal woonmagazines doorgebladerd en een aantal bezoekjes gebracht aan verschillende bouwmarkten. Daar heb ik ontzettend veel nieuwe inspiratie van gekregen en het zorgde voor een zetje in de goede richting. Voordat ik inspiratie ging opdoen, had ik al het idee om een veranda te gaan plaatsen. Echter had ik nog niet een goed beeld van een eventueel eindresultaat. Gelukkig waren er genoeg leuke voorbeelden van veranda’s en daar heb ik veel aan gehad. Ik heb een aantal leuke punten van verschillende voorbeelden samengevoegd en uiteindelijk mijn eigen veranda samengesteld.

De smaak te pakken

Nadat ik mijn veranda besteld had, is deze vervolgens afgeleverd en in mijn tuin geplaatst. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. De veranda past goed in mijn tuin en is van een grote toegevoegde waarde. Daarnaast heb ik ook nog wat accessoires gekocht zoals een loungeset en een gas bbq. Op die manier kan ik optimaal genieten van de avonden in mijn tuin. Tot slot ben ik nog bezig geweest met het decoreren van mijn tuin. Ik ben aan de slag gegaan met het plaatsen van verschillende planten en bloemen. Mijn tuin was namelijk erg grauw en kon wel wat meer groen gebruiken. Nu alle aanpassingen zijn doorgevoerd, kan ik heerlijk gaan genieten van mijn nieuwe tuin!

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten