MNLK.nl biedt lifestyle content voor de mannen onder ons

Waar er voor vrouwen genoeg magazines en platformen te vinden zijn, is het aanbod voor mannen toch iets schaarser. Maar mannen wees niet getreurd, want er zijn alsnog genoeg websites te vinden waar je als man waardevolle content kunt vinden en daar ook zeker iets aan kunt hebben. Mocht je op zoek zijn naar artikelen waar echte mannenfilms besproken worden, waar bodybuilding tips worden gegeven of waar de meest trendy kapsels voor mannen worden weergeven, dan zal je eens een kijkje moeten nemen op het platform van MNLK. Het is een online magazine waar de meest uiteenlopende onderwerpen worden besproken die betrekking hebben op de hedendaagse man. Hieronder zal ik je een tipje van de sluier geven over wat je kunt verwachten op het platform van MNLK.

Deze films moet je gezien hebben

In de afgelopen maanden hebben de streamingservices overuren gedraaid en een reden daarvoor is dat wij nu noodgedwongen meer tijd thuis moeten doorbrengen. Nu wij relatief meer tijd thuis zitten, worden er natuurlijk ook meer films gekeken op Netflix. Echter zijn velen onder ons alweer grotendeels door het aanbod van Netflix heen en zijn juist weer op zoek naar echte goeie klassiekers. Er zijn een aantal films die je om de zoveel tijd weer even moet kijken. En er zijn een aantal films die je echt gezien moet hebben indien je die nog niet gezien hebt, zoals de films van Tom Hanks. Hij is een erg geliefd acteur en staat in Hollywood ook wel bekend als Mr. Nice Guy. Hij heeft meerdere Oscars gewonnen en gezien zijn werk is dat volkomen begrijpelijk. Een paar bekende films waarin hij heeft deelgenomen zijn ‘Forrest Gump’, ‘Cast Away’, ‘Catch Me If You Can’, ‘Apollo 13’ and last but not least ‘Saving Private Ryan’. Het zijn klassiekers die zeker aan te raden zijn om te kijken!

Extra inspiratie voor je training

Vanwege de getroffen maatregelen hebben de sportscholen een tijdje hun deuren moeten sluiten. Gelukkig zijn er in de tussentijd genoeg creatieve initiatieven bedacht, zodat iedereen thuis ofwel buiten op een gepaste afstand door konden trainen. Sporten blijft een heerlijke bezigheid dat zowel goed is voor je lichaam als voor je geest. Het is daarom ook goed nieuws dat de sportscholen langzamerhand weer open gaan. Je kunt in sportscholen veel meer oefeningen doen, want daar zijn simpelweg meer professionele apparaten. Of je nou een beginner bent of al wat langer in de sportschool rondloopt, het belangrijkste is dat je lekker bezig blijft. Mocht je toch eens wat extra inspiratie nodig hebben, dan kun je altijd even kijken naar wat bodybuilding filmpjes om te zien hoe de echte pro’s te werk gaan!

De herenkapsel van deze tijd

Waarbij men denkt dat vooral vrouwen veel bezig zijn met hun uiterlijk, zijn de hedendaagse mannen ook wel redelijk ijdel. De mannen zijn over het algemeen ook veel bezig met hun kapsel. Vaak hebben ze een vaste kapper die zorgvuldig om moet gaan met hun haar. Meestal weet de kapper al meteen hoe de klant zijn haar precies wilt hebben, want dat is vaak hetzelfde als altijd. Toch kan het leuk zijn om eens een nieuw trendy kapsel uit te proberen. Voor mannenkapsels kort en halflang zijn er meer modellen nodig dan dat je van tevoren zou denken. Dus probeer eens wat nieuws en kijk hoe het je staat. Ik weet zeker dat je alleen maar positieve reacties zult krijgen!

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten