PapaenMama.nl is een platform waar meerdere schrijvers content op kunnen plaatsen. Het is begonnen met een initiatief van een kleine groep contentschrijvers dat in de loop der jaren steeds groter is geworden. Wij volgen al jarenlang diverse nationale en internationale blogs op het gebied van lifestyle, wonen en leven.

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat houden wij ons bezig met het lezen van verschillende blogs. Wij zijn grote liefhebbers van blogs en magazines. Vanuit onze kennis en onze expertise hebben we besloten om zelf blogs te gaan schrijven en om een eigen platform te creëren. Met ons platform willen wij graag onze kennis delen met de community.

Ter voorbereiding op het schrijven van artikelen wordt er eerst een onderzoek gedaan, zodat wij voldoende zijn geïnformeerd over een bepaald onderwerp. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze, waarbij de nadruk ligt op het creëren van kwalitatief goede artikelen. Op het blog van PapaenMama.nl is de ideale plek om onze ervaringen en onze bevindingen te delen met mensen die daarin geïnteresseerd zijn.

Bekijk hier de laatste blog artikelen

HG badkamer reiniger
Huis & Tuin

De stap om op jezelf te gaan wonen

Het moment is aangebroken om je vleugels uit te slaan en om op eigen benen te gaan staan. Na jaren lang hard gestudeerd of gewerkt te hebben, ben je klaar om de volgende stap te gaan zetten. Het is een prettig gevoel om eindelijk de beschikking te hebben over een

Verder lezen »
veranda
Huis & Tuin

Leuke ideeën voor in je eigen tuin

In de afgelopen maanden hebben we relatief meer thuis gezeten dan dat we normaal gesproken zouden doen. Daarnaast was het voor veel mensen niet mogelijk om in de zomervakantie naar een warm en zonnig land te gaan. Vanwege de vele gevarenzones en de grote onzekerheid rondom de pandemie was het

Verder lezen »
parkinson
Familie & Ouderschap

Praten met kinderen over Parkinson

Wanneer bij u of uw partner de diagnose Parkinson wordt gesteld, dan brengt dat vele vragen met zich mee. Parkinson heeft namelijk impact op verschillende aspecten in uw leven. Zo raakt het ook uw gezinsleven. Binnen het gezin kan er plotseling van alles veranderen: Nieuwe verantwoordelijkheden voor gezinsleden Andere rollen

Verder lezen »
quick solutions
Business & Online

Mijn laptop lijkt weer zo goed als nieuw

Een aantal jaar geleden heb ik een nieuwe laptop gekocht, want mijn oude laptop had zijn beste tijd gehad en was hoognodig aan vervanging toe. Daarnaast was het ook verstandig om voor mijn studie een nieuwe laptop aan te schaffen. Ik wilde graag weer een laptop die snel in gebruik

Verder lezen »
mnlk-nl
Business & Online

MNLK.nl biedt lifestyle content voor de mannen onder ons

Waar er voor vrouwen genoeg magazines en platformen te vinden zijn, is het aanbod voor mannen toch iets schaarser. Maar mannen wees niet getreurd, want er zijn alsnog genoeg websites te vinden waar je als man waardevolle content kunt vinden en daar ook zeker iets aan kunt hebben. Mocht je

Verder lezen »

Volg Ons Op Social Media!

PapaenMama.nl is hét leukste online magazine waar je elke dag terecht kunt voor blogs, reviews en handige tips! Op PapaenMama.nl schrijven wij artikelen met betrekking tot Huis & Tuin, Familie & Ouderschap, Gezondheid & Fitness, Fashion & Beauty, Business & Online, Vakantie & Reizen. Deze categorieën sluiten het beste aan bij zowel de interesses van onze schrijvers als bij de interesses van onze lezers. Het is een enorm divers en uitgebreid blog waarop wij onze lezers willen informeren, inspireren en amuseren.

Je kunt het blog van PapaenMama.nl ook wel vergelijken met een online magazine. Het is een platform waarop wij waardevolle informatie willen bieden aan onze lezers. Wij houden ons met veel passie bezig met het schrijven van blogs en wij delen graag onze kennis met onze community. Het doel is dat onze lezers wat van onze blogs kunnen opsteken en er ook een stukje wijzer van worden. Daarnaast proberen wij ervoor te zorgen dat onze blogs zo toegankelijk mogelijk zijn voor zowel jong als oud.

Als je op zoek bent naar meer informatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Stuur ons vooral een bericht als je iets wilt vragen of een opmerking wilt achterlaten.

Wij van PapaenMama.nl staan altijd open om een samenwerking aan te gaan of om een advertorial te verzorgen. Bekijk onze samenwerken pagina om te kijken welke mogelijkheden er beschikbaar zijn.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze contact pagina of je kunt ons bereiken door naar info@papaenmama.nl te mailen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie!