PapaenMama.nl is een platform waar meerdere schrijvers content op kunnen plaatsen. Het is begonnen met een initiatief van een kleine groep contentschrijvers dat in de loop der jaren steeds groter is geworden. Wij volgen al jarenlang diverse nationale en internationale blogs op het gebied van lifestyle, wonen en leven.

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat houden wij ons bezig met het lezen van verschillende blogs. Wij zijn grote liefhebbers van blogs en magazines. Vanuit onze kennis en onze expertise hebben we besloten om zelf blogs te gaan schrijven en om een eigen platform te creëren. Met ons platform willen wij graag onze kennis delen met de community.

Ter voorbereiding op het schrijven van artikelen wordt er eerst een onderzoek gedaan, zodat wij voldoende zijn geïnformeerd over een bepaald onderwerp. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze, waarbij de nadruk ligt op het creëren van kwalitatief goede artikelen. Op het blog van PapaenMama.nl is de ideale plek om onze ervaringen en onze bevindingen te delen met mensen die daarin geïnteresseerd zijn.

Bekijk hier de laatste blog artikelen

babynamen
Familie & Ouderschap

Babynaam kiezen? Deze 4 tips komen van pas

Verwachten jij en je partner een kleintje? Allereerst van harte gefeliciteerd met dit heugelijke nieuws. Jullie genieten er ongetwijfeld van, maar vergeet niet dat er ook de nodige voorbereidingen getroffen moeten worden. Zo moeten jij en je partner bijvoorbeeld een babynaam kiezen. Omdat je uit talloze namen kunt kiezen, is

Verder lezen »
plaswekker
Familie & Ouderschap

3 redenen waarom je een plaswekker voor je kind moet aanschaffen

Wist je dat bedplassen het meest gekende blaasprobleem is bij kinderen? Niet zo gek ook dat er steeds meer nieuwe uitvindingen komen om dit probleem te verminderen of helemaal te verhelpen. Bedplassen wordt vaak veroorzaakt door een overactieve blaas waarbij kinderen moet leren om deze ‘ongelukjes’ te voorkomen. Om geen

Verder lezen »
alarminstallatie
Huis & Tuin

Tips om je nieuwe woning veiliger te maken

Als je een nieuw huis op de kop getikt hebt, dan wil je daar straks natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Oftewel: veilig én zorgeloos wonen. Maar hoe pak je dat aan? En wat zijn de beste investeringen? We helpen je in dit artikel op weg met een aantal tips voor

Verder lezen »
afvallen zonder dieet
Gezondheid & Fitness

Wat is jouw reden om af te willen vallen?

Het staat meestal hoog in de lijstjes met goede voornemens die we voor een nieuw jaar maken: wat kilo’s afvallen. Klinkt het jou ook bekend in de oren? Dan heb je vast een goede reden waarom je wat gewicht kwijt zou willen raken. Misschien kom je hem wel tegen in

Verder lezen »
goedkope basisverzekering
Gezondheid & Fitness

Wat wordt er allemaal vergoed uit de basisverzekering?

Je premie zorgverzekering bestaat doorgaans uit twee delen. Het ene deel is bestemd voor de basisverzekering, de verzekering die iedere Nederlander verplicht heeft. Het andere deel is voor je aanvullende verzekeringen, waarmee je de dekking van de basisverzekering verder uit kan breiden. Wat wordt er precies vergoed uit de basisverzekering,

Verder lezen »
Gezondheid & Fitness

Rust en orde bewaren bij calamiteiten

Wanneer er zich binnen jouw bedrijf een calamiteit voordoet, ontstaat er al snel paniek. Het betreft een menselijke reactie. Maar het maakt de situatie er niet beter op. Rust en orde is bij incidenten belangrijk. Het is bij calamiteiten daarom essentieel dat er mensen zijn die de leiding kunnen nemen.

Verder lezen »

Volg Ons Op Social Media!

PapaenMama.nl is hét leukste online magazine waar je elke dag terecht kunt voor blogs, reviews en handige tips! Op PapaenMama.nl schrijven wij artikelen met betrekking tot Huis & Tuin, Familie & Ouderschap, Gezondheid & Fitness, Fashion & Beauty, Business & Online, Vakantie & Reizen. Deze categorieën sluiten het beste aan bij zowel de interesses van onze schrijvers als bij de interesses van onze lezers. Het is een enorm divers en uitgebreid blog waarop wij onze lezers willen informeren, inspireren en amuseren.

Je kunt het blog van PapaenMama.nl ook wel vergelijken met een online magazine. Het is een platform waarop wij waardevolle informatie willen bieden aan onze lezers. Wij houden ons met veel passie bezig met het schrijven van blogs en wij delen graag onze kennis met onze community. Het doel is dat onze lezers wat van onze blogs kunnen opsteken en er ook een stukje wijzer van worden. Daarnaast proberen wij ervoor te zorgen dat onze blogs zo toegankelijk mogelijk zijn voor zowel jong als oud.

Als je op zoek bent naar meer informatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Stuur ons vooral een bericht als je iets wilt vragen of een opmerking wilt achterlaten.

Wij van PapaenMama.nl staan altijd open om een samenwerking aan te gaan of om een advertorial te verzorgen. Bekijk onze samenwerken pagina om te kijken welke mogelijkheden er beschikbaar zijn.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze contact pagina of je kunt ons bereiken door naar info@papaenmama.nl te mailen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie!