PapaenMama.nl is een platform waar meerdere schrijvers content op kunnen plaatsen. Het is begonnen met een initiatief van een kleine groep contentschrijvers dat in de loop der jaren steeds groter is geworden. Wij volgen al jarenlang diverse nationale en internationale blogs op het gebied van lifestyle, wonen en leven.

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat houden wij ons bezig met het lezen van verschillende blogs. Wij zijn grote liefhebbers van blogs en magazines. Vanuit onze kennis en onze expertise hebben we besloten om zelf blogs te gaan schrijven en om een eigen platform te creëren. Met ons platform willen wij graag onze kennis delen met de community.

Ter voorbereiding op het schrijven van artikelen wordt er eerst een onderzoek gedaan, zodat wij voldoende zijn geïnformeerd over een bepaald onderwerp. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze, waarbij de nadruk ligt op het creëren van kwalitatief goede artikelen. Op het blog van PapaenMama.nl is de ideale plek om onze ervaringen en onze bevindingen te delen met mensen die daarin geïnteresseerd zijn.

Bekijk hier de laatste blog artikelen

ontbijt-bezorgen
Familie & Ouderschap

Ontbijt laten bezorgen op speciale dagen

Een goed ontbijt voor een goede start van de dag Een goede start van de dag begint met een goed ontbijt. Een goed ontbijt geeft je lichaam namelijk de energie die het nodig heeft om de dag door te komen. Daarnaast zorgt een goed ontbijt ervoor dat je lichaam al

Verder lezen »
mommy-makeover
Gezondheid & Fitness

Lichamelijke veranderingen na de zwangerschap

Wat verandert er precies bij een vrouwelijk lichaam? Als je zwanger bent, gebeuren er allerlei veranderingen in je lichaam. Sommige vrouwen voelen deze veranderingen meer dan andere vrouwen. De meeste vrouwen voelen zich echter wel moe en uitgeput, vooral in het eerste trimester. Dat komt doordat het lichaam hard aan

Verder lezen »
corona
Gezondheid & Fitness

Belangrijk om je toch te blijven testen

Voorkom dat je besmet raakt en dat je anderen besmet Soms is het niet mogelijk om te voorkomen dat je besmet raakt met coronavirus. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in een openbare ruimte bent geweest waar het virus al aanwezig was, zoals in een school, zorginstelling, winkelcentrum of op

Verder lezen »
carnaval
Vakantie & Reizen

Volledig in stijl naar de jaarlijkse carnaval

Carnaval is een traditie De traditie van carnaval is terug te voeren tot zelfs in de Romeinse tijd. Carnaval werd toen gevierd als afscheid van de winter en het begin van de lente. De traditie is door de eeuwen heen doorgegeven en uitgegroeid tot een van de grootste tradities in

Verder lezen »
halloween
Familie & Ouderschap

Halloween als thema voor een kinderverjaardag

Het organiseren van een kinderverjaardag Het is weer de tijd van het jaar waarin je kleine een nieuw levensjaar viert. En natuurlijk wil je hem of haar een speciaal verjaardagsfeestje geven om het goed te vieren! Maar wat doe je als je niet zeker weet hoe je het moet aanpakken?

Verder lezen »
zwembad
Vakantie & Reizen

Van de zomer heerlijk afkoelen in het zwembad

Een zwembad kopen voor in de tuin Tijdens de zomer wil je natuurlijk zo veel mogelijk buiten zijn! Lekker in het park wandelen, een sportieve activiteit doen, naar het strand gaan of gewoon lekker op het terras zitten. Maar als de temperaturen erg hoog worden, is het heerlijk om even

Verder lezen »

Volg Ons Op Social Media!

PapaenMama.nl is hét leukste online magazine waar je elke dag terecht kunt voor blogs, reviews en handige tips! Op PapaenMama.nl schrijven wij artikelen met betrekking tot Huis & Tuin, Familie & Ouderschap, Gezondheid & Fitness, Fashion & Beauty, Business & Online, Vakantie & Reizen. Deze categorieën sluiten het beste aan bij zowel de interesses van onze schrijvers als bij de interesses van onze lezers. Het is een enorm divers en uitgebreid blog waarop wij onze lezers willen informeren, inspireren en amuseren.

Je kunt het blog van PapaenMama.nl ook wel vergelijken met een online magazine. Het is een platform waarop wij waardevolle informatie willen bieden aan onze lezers. Wij houden ons met veel passie bezig met het schrijven van blogs en wij delen graag onze kennis met onze community. Het doel is dat onze lezers wat van onze blogs kunnen opsteken en er ook een stukje wijzer van worden. Daarnaast proberen wij ervoor te zorgen dat onze blogs zo toegankelijk mogelijk zijn voor zowel jong als oud.

Als je op zoek bent naar meer informatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Stuur ons vooral een bericht als je iets wilt vragen of een opmerking wilt achterlaten.

Wij van PapaenMama.nl staan altijd open om een samenwerking aan te gaan of om een advertorial te verzorgen. Bekijk onze samenwerken pagina om te kijken welke mogelijkheden er beschikbaar zijn.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze contact pagina of je kunt ons bereiken door naar info@papaenmama.nl te mailen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie!