PapaenMama.nl is een platform waar meerdere schrijvers content op kunnen plaatsen. Het is begonnen met een initiatief van een kleine groep contentschrijvers dat in de loop der jaren steeds groter is geworden. Wij volgen al jarenlang diverse nationale en internationale blogs op het gebied van lifestyle, wonen en leven.

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat houden wij ons bezig met het lezen van verschillende blogs. Wij zijn grote liefhebbers van blogs en magazines. Vanuit onze kennis en onze expertise hebben we besloten om zelf blogs te gaan schrijven en om een eigen platform te creëren. Met ons platform willen wij graag onze kennis delen met de community.

Ter voorbereiding op het schrijven van artikelen wordt er eerst een onderzoek gedaan, zodat wij voldoende zijn geïnformeerd over een bepaald onderwerp. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze, waarbij de nadruk ligt op het creëren van kwalitatief goede artikelen. Op het blog van PapaenMama.nl is de ideale plek om onze ervaringen en onze bevindingen te delen met mensen die daarin geïnteresseerd zijn.

Bekijk hier de laatste blog artikelen

keukenloods
Huis & Tuin

De grote stap om op jezelf te gaan wonen

De tijd is aangebroken om mijn papa en mama te gaan verlaten en om op eigen benen te gaan staan. Recent heb ik mijn studie afgerond en heb ik een leuke baan aangeboden gekregen bij een middelgrote onderneming. Doordat ik tijdens mijn studie thuis ben blijven wonen, heb ik aardig

Verder lezen »
poke bowl
Familie & Ouderschap

Het blijft leuk om iets nieuws te proberen!

Ik ben iemand die wel iedere dag druk in de weer is en eigenlijk te veel dingen op een dag wil doen. Naast dat ik fulltime werkzaam ben, moet ik nog het huishouden onderhouden en ook mijn hond verzorgen. Vaak kom ik tijd tekort en ik zou willen dat er

Verder lezen »
moederdag cadeau
Familie & Ouderschap

Mama is mijn grote heldin

Onlangs was het international women’s day en dit doet me dan altijd stil staan bij alle sterke en mooie vrouwen om me heen. En ik heb er nog al wat in mijn omgeving! Veruit op één staat mijn moeder. Mijn moeder is, in mijn ogen, een heldin. Toen ik nog

Verder lezen »
kraam cadeau
Familie & Ouderschap

Op kraamvisite bij mijn pasgeboren nichtje

Onlangs kreeg ik het verlossende bericht van mijn broer dat eindelijk zijn kleine meisje geboren is. De bevalling heeft wel relatief lang geduurd, namelijk 12 uur. Dat komt doordat het de eerste bevalling was van mijn schoonzus. Maar gelukkig is de bevalling niet moeizaam verlopen en is de baby gezond

Verder lezen »
pre workout
Gezondheid & Fitness

Hard aan de slag om weer in shape te komen!

Inmiddels zijn de sportscholen nog steeds dicht en het schijnt dat die situatie nog even aan zal blijven houden. Zelf ben ik de afgelopen maanden ook erg laks geweest wat betreft het sporten. Normaal gesproken sport ik wel minimaal drie tot vier keer in de week. Maar in de afgelopen

Verder lezen »
sanitair kopen
Huis & Tuin

Eindelijk aan de slag met de badkamer

Samen met mijn vriend ben ik een tijd geleden verhuisd van een klein tweekamerappartement in een drukke stad naar een ruime eengezinswoning in een rustiek en gemoedelijk dorpje. Tot op heden zijn we ontzettend blij met onze keuze en hebben we het erg naar ons zin in ons “grote mensenhuis”.

Verder lezen »

Volg Ons Op Social Media!

PapaenMama.nl is hét leukste online magazine waar je elke dag terecht kunt voor blogs, reviews en handige tips! Op PapaenMama.nl schrijven wij artikelen met betrekking tot Huis & Tuin, Familie & Ouderschap, Gezondheid & Fitness, Fashion & Beauty, Business & Online, Vakantie & Reizen. Deze categorieën sluiten het beste aan bij zowel de interesses van onze schrijvers als bij de interesses van onze lezers. Het is een enorm divers en uitgebreid blog waarop wij onze lezers willen informeren, inspireren en amuseren.

Je kunt het blog van PapaenMama.nl ook wel vergelijken met een online magazine. Het is een platform waarop wij waardevolle informatie willen bieden aan onze lezers. Wij houden ons met veel passie bezig met het schrijven van blogs en wij delen graag onze kennis met onze community. Het doel is dat onze lezers wat van onze blogs kunnen opsteken en er ook een stukje wijzer van worden. Daarnaast proberen wij ervoor te zorgen dat onze blogs zo toegankelijk mogelijk zijn voor zowel jong als oud.

Als je op zoek bent naar meer informatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Stuur ons vooral een bericht als je iets wilt vragen of een opmerking wilt achterlaten.

Wij van PapaenMama.nl staan altijd open om een samenwerking aan te gaan of om een advertorial te verzorgen. Bekijk onze samenwerken pagina om te kijken welke mogelijkheden er beschikbaar zijn.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze contact pagina of je kunt ons bereiken door naar info@papaenmama.nl te mailen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie!