PapaenMama.nl is een platform waar meerdere schrijvers content op kunnen plaatsen. Het is begonnen met een initiatief van een kleine groep contentschrijvers dat in de loop der jaren steeds groter is geworden. Wij volgen al jarenlang diverse nationale en internationale blogs op het gebied van lifestyle, wonen en leven.

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat houden wij ons bezig met het lezen van verschillende blogs. Wij zijn grote liefhebbers van blogs en magazines. Vanuit onze kennis en onze expertise hebben we besloten om zelf blogs te gaan schrijven en om een eigen platform te creëren. Met ons platform willen wij graag onze kennis delen met de community.

Ter voorbereiding op het schrijven van artikelen wordt er eerst een onderzoek gedaan, zodat wij voldoende zijn geïnformeerd over een bepaald onderwerp. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze, waarbij de nadruk ligt op het creëren van kwalitatief goede artikelen. Op het blog van PapaenMama.nl is de ideale plek om onze ervaringen en onze bevindingen te delen met mensen die daarin geïnteresseerd zijn.

Bekijk hier de laatste blog artikelen

waterontharder
Huis & Tuin

Een manier om de hardheid van mijn kraanwater te verminderen

De laatste tijd zie ik op het internet steeds vaker waterontharders voorbij komen en ik zie het ook steeds vaker in woningen van vrienden verschijnen. Het zijn populaire apparaten waar steeds meer gebruik van gemaakt wordt. Daarom besloot ik om mij op dit gebied meer in te lezen en om

Verder lezen »
babynamen
Familie & Ouderschap

Babynamen kiezen: hoe doe je dat en waar moet je op letten?

Een babynaam kiezen is een belangrijke, leuk en is misschien wel een van de moeilijkste dingen waar je over na moet denken tijdens je zwangerschap. Een naam geeft je een identiteit en is iets waardoor mensen je herkennen. Hoe kies jij de perfecte naam voor je baby en waar moet

Verder lezen »
kinderboeken
Business & Online

’s Avonds voorlezen aan mijn kinderen is een vast ritueel

Als kind vond ik het altijd al fijn om door mijn ouders voorgelezen te worden. Naast dat ik het gezellig en fijn vond om op die manier in slaap te vallen, merkte ik dat het ook belangrijk was voor mijn persoonlijke ontwikkeling en voor mijn taalontwikkeling. Het is namelijk gebleken

Verder lezen »
bitcoin
Business & Online

Meer verdiept in de wereld van cryptocurrency

Een paar jaar geleden heb ik voor het eerst iets gehoord over Bitcoin en over andere cryptocurrency. Voor mij was het nog vrij onduidelijk wat cryptocurrency eigenlijk inhield en hoe dat precies werkte. Ik ben niet erg op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen, maar ik vond het belangrijk

Verder lezen »
total bodyscan
Gezondheid & Fitness

Complete gezondheidscheck laten uitvoeren

Zou jij graag inzicht willen krijgen in jouw algehele gezondheid? Ervaar je (nog) geen lichamelijke ongemakken en wil je de kans hierop graag verkleinen? Dan biedt de mogelijkheid tot het laten uitvoeren van preventief medisch onderzoek uitkomst. Je kunt een complete gezondheidscheck laten uitvoeren. Risicofactoren kunnen zo inzichtelijk worden gemaakt

Verder lezen »

Volg Ons Op Social Media!

PapaenMama.nl is hét leukste online magazine waar je elke dag terecht kunt voor blogs, reviews en handige tips! Op PapaenMama.nl schrijven wij artikelen met betrekking tot Huis & Tuin, Familie & Ouderschap, Gezondheid & Fitness, Fashion & Beauty, Business & Online, Vakantie & Reizen. Deze categorieën sluiten het beste aan bij zowel de interesses van onze schrijvers als bij de interesses van onze lezers. Het is een enorm divers en uitgebreid blog waarop wij onze lezers willen informeren, inspireren en amuseren.

Je kunt het blog van PapaenMama.nl ook wel vergelijken met een online magazine. Het is een platform waarop wij waardevolle informatie willen bieden aan onze lezers. Wij houden ons met veel passie bezig met het schrijven van blogs en wij delen graag onze kennis met onze community. Het doel is dat onze lezers wat van onze blogs kunnen opsteken en er ook een stukje wijzer van worden. Daarnaast proberen wij ervoor te zorgen dat onze blogs zo toegankelijk mogelijk zijn voor zowel jong als oud.

Als je op zoek bent naar meer informatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Stuur ons vooral een bericht als je iets wilt vragen of een opmerking wilt achterlaten.

Wij van PapaenMama.nl staan altijd open om een samenwerking aan te gaan of om een advertorial te verzorgen. Bekijk onze samenwerken pagina om te kijken welke mogelijkheden er beschikbaar zijn.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze contact pagina of je kunt ons bereiken door naar info@papaenmama.nl te mailen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie!