Winterjassen nodig voor de koude maanden

Ik heb het heel lang kunnen rekken, maar nu het buiten steeds kouder worden hebben mijn kinderen toch wel echt nieuwe winterjassen nodig. En waar ik hoopte dat de jongste de jas van mijn oudste kon overnemen, moet ik toch toegeven dat die jas echt niet meer kan. De jas is vaal geworden, met name bij de ellebogen en ik heb ook al een paar keer de voering door de jas uit zien steken. Op zoek naar winterjassen dus. Nu in huidige tijd, merk ik dat ik minder geneigd ben om naar buiten te gaan behalve als het echt niet anders kan. Ik probeer drukte zoveel mogelijk te vermijden en zorgvuldig met de maatregelen om te gaan. Mijn boodschappen bestel ik online, dus waarom de kleding niet?

Online shoppen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch een beetje van de oude stempel ben. Ik ga liever “in het echie” winkelen, dan online. Ik wil toch altijd even voelen, de stof van dichtbij bekijken en helemaal in het geval met winterjassen checken of de stof heel warm en isolerend is. Mijn vriendin lacht me al jaren uit en probeert mij al een tijdje aan het online shoppen te krijgen. En waar ik het altijd heb weet tegen te houden, moest ik er nu wel aan geloven. Ik schakelde dan ook de hulp van mijn vriendin in en zij kwam met een site voor winterjassen voor kinderen. Ik keek mijn ogen uit: wat een keuze en wat veel verschillende merken. Ik ging er eens goed voor zitten en raakte al snel enthousiast. Ik ben dan misschien een leek op gebied van online shoppen, maar wat ik heel prettig vond is dat de site heel overzichtelijk is en dat alles duidelijk gecategoriseerd is. Al snel had ik geschikte winterjassen voor mijn dochters gevonden. Dus ik besloot nog even verder te kijken.

Voor mijn meiden

Ik heb twee meiden, één van 10 jaar en één van 12 jaar. Ik besloot hen bij mijn online shop experiment te betrekken en samen een kijkje te nemen naar meisjeskleding. Het leuke aan mijn meiden vind ik dat ze heel verschillend zijn, zowel in doen en laten als in kledingstijl, maar dat ze allebei wel heel goed weten wat hen staat en vooral waar ze zich prettig in voelen. Waar de één meer stoer is en van felle kleuren houdt, houdt de ander juist meer van pastel kleuren en zachte stoffen. Ik sprak met mijn dochters een budget af en zij mochten zelf allebei een outfit kiezen. De meiden gingen meteen aan de slag en gaven elkaar ook advies van wat ze dachten dat de ander leuk zou staan. Ik vond het een hele leuke ervaring, omdat ik van tevoren wel enigszins een inschatting kon maken, maar toch nog verrast was met hun uiteindelijke keuze.

Mustreads

Comments

Blijf verbonden

spot_img

Recente berichten